AKP Yeniden İktidara Gelirse Türkiye Biter - Son Dakika
Güncel

AKP Yeniden İktidara Gelirse Türkiye Biter

AKP Yeniden İktidara Gelirse Türkiye Biter

Seçim Çalışmalarına Aralıksız Devam Eden CHP İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Dr. Turgay Bozoğlu Bir Günde Toplam 10 Mahalleyi Dolaşarak Adeta Rekor Kırdı.

01.06.2011 21:16  Güncelleme: 21:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden chp izmir 1. Bölge milletvekili adayı dr. Turgay bozoğlu bir günde toplam 10 mahalleyi dolaşarak adeta rekor kırdı. Dr. Turgay Bozoğlu, Buca İlçesine bağlı Gediz, Seyhan, Fırat, Yenigün, Kozağaç, Çamlıkule, Kuruçeşme, Atatürk, Adatepe ve Yıldız mahallelerinde seçim çalışmalarına devam etti.

İzmir'i Kalkındıracağız

CHP İzmir 1. Bölge Milletvekili adayı Dr. Turgay Bozoğlu seçim çalışmalarını son sürat Buca ilçesinde sürdürdü. Dr. Turgay Bozoğlu, CHP iktidarında İzmir'in yatırımsız bırakılmayacağını ve üvey evlatlıktan kurtulacağını belirterek 'CHP'nin iktidarında CHP'li belediyelerce geliştirilmiş ve uygulamaya konulmuş olan kentsel dönüşüm modeline hız vereceklerini' ifade etti. Bozoğlu, CHP'nin iktidarında İzmir'i kentsel dönüşüm projeleriyle daha ileriye götüreceğiz' dedi.

Bozoğlu, İzmir'deki kentsel dönüşümün sağlanmasının yanı sıra 2-B arazisi olarak kabul edilen arsaları hak eden köylümüze vereceğiz. Orman alanlarının korunması ve işletilmesini yine orman köylüsüne ve kooperatiflere bırakacağız. CHP iktidarında hayata geçireceğimiz kentsel dönüşüm projesiyle kentte yaşayan vatandaşlarımız, 2-B Projemizle de orman köylüsü rahat bir nefes alacak" dedi.

CHP İktidarında Güzel Günler Göreceğiz

Ziyaret ettiği mahallelerde vatandaşların yoğun ilgi ve sevgisi ile karşılaşan Dr. Turgay Bozoğlu, CHP olarak tüm halkımızın sorunlarını biliyoruz, çözümü için çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Bizim yani CHP'nin tüm sorunların çözümü için yeterli projesi var. Bu projelerimizin gerçekleşmesiyle ülkemizde herkesin yüzü gülecek. Türkiye'nin güzel günlere gitmesi için tüm halkımızdan sandığa gittiklerinde CHP'ye oy vermesini istiyorum' diyerek sözlerine devam etti.

CHP, Halkın Partisidir

Dr. Turgay Bozoğlu; 'CHP ülkenin bütün sorunlarına kilitlenen, çözüm üreten, halkın derdine derman olan, yoksulluğu ve işsizliği bitirmek için proje üreten, emeklinin, işçinin, köylünün, memurun, yaşlının, gencin, esnafın sorunları için çözüm yolları bulmak üzere proje hazırlayan bir partidir. CHP; çözüm üreten, halkın yanında olan, halkın partisidir. Bizim bütün projelerimiz insan üzerine, insanın mutluluğu üzerine. Biz iktidara geldiğimizde tüm halkımıza eşit olacağız. Tüm halkımızın yüzünü güldüreceğiz. Ayrım yapmayacağız. Yandaş zengin eden zihniyette olmayacağız.

9 yıldır iktidarda AKP var ülkemiz ileriye değil daha da geriye gitti. AKP'nin 9 yıllık iktidarında yaptığı işlerin tamamı rant üzerine. Yandaşlarını zengin etme düşüncesinde. Biz iktidara geldiğimiz de AKP'nin yarattığı karanlıkları aydınlatacağız' diyerek CHP iktidarında ülkenin işsizlikten, yoksulluktan kurtulacağını vurgulayan Bozoğlu, Aile Sigortası'yla da hiç kimsenin yatağa aç girmeyeceğini de anlattı.

'AKP yeniden iktidara gelirse Türkiye biter' diyen CHP İzmir 1. Bölge Milletvekili adayı Dr. Turgay Bozoğlu, Ülkenin geleceği için herkesin sorumluluk alması gerektiğini ve AKP'den kurtulmak için 12 Haziran'da mutlaka sandığa gitmeli ve oyumuza sahip çıkmalıyız" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel AKP Yeniden İktidara Gelirse Türkiye Biter - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement