Aksaray 15 Temmuz'da Şehit Olan Eşinin İzinden Gidip, Polis Oldu - Son Dakika
Güncel

Aksaray 15 Temmuz'da Şehit Olan Eşinin İzinden Gidip, Polis Oldu

15 Temmuz'da şehit olan eşinin izinden gidip, polis oldu15 TEMMUZ darbe girişiminde Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığına yapılan bombalı saldırıda ikizi Ahmet Oruç ile birlikte şehit düşen Mehmet Oruç'un eşi Kübra Oruç, polis oldu.

19.07.2018 19:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

15 Temmuz'da şehit olan eşinin izinden gidip, polis oldu

15 TEMMUZ darbe girişiminde Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığına yapılan bombalı saldırıda ikizi Ahmet Oruç ile birlikte şehit düşen Mehmet Oruç'un eşi Kübra Oruç, polis oldu.

Aksaray Şehit Önder Güzel Polis Meslek Eğitim Merkezi'nde bugün düzenlenen törenle 275'i kadın 764 aday polisliğe ilk adımını attı. Aksaray Valisi Aykut Pekmez, protokol üyeleri ve polis adaylarının aileleri katıldığı törende duygulu anlar yaşandı. Törende, 764 adayla birlikte 15 Temmuz darbe girişiminde Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığında ikizi Ahmet Oruç ile birlikte şehit düşen Mehmet Oruç'un eşi Kübra Oruç da, mezun olup polis oldu.

Gelinin mezuniyet törenine katılan şehit babası Ali Oruç, oğulları Ahmet ve Mehmet Oruç'un yazdığı şiirin okunması üzerine duygulandı. Şehit olan evlatları ve polis olan geliniyle gurur duyduğunu belirten Ali Oruç, " Cenabı Allah onlara şehitlik nasip etti. Sonsuz şükürler olsun. Allah'ıma hamdolsun. Ben evlatlarımla gurur duyuyorum. Gelinimde burada mezun oldu. Evladımın bıraktığı yerden devam ediyor. Onun da görevinde başarılar diliyorum? dedi.

Aksaray 15 Temmuz\'da Şehit Olan Eşinin İzinden Gidip, Polis Oldu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aksaray 15 Temmuz'da Şehit Olan Eşinin İzinden Gidip, Polis Oldu - Son Dakika


Advertisement