Aksaray'da "5'inci Klasik Otomobil Rallisi" Start Aldı - Son Dakika
Güncel

Aksaray'da "5'inci Klasik Otomobil Rallisi" Start Aldı

Aksaray Belediyesi tarafından organize edilen ve her yıl geleneksel olarak düzenlenen "5'inci Ihlara Klasik Otomobil Rallisi" start aldı.

22.04.2018 11:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aksaray Belediyesi tarafından organize edilen ve her yıl geleneksel olarak düzenlenen "5'inci Ihlara Klasik Otomobil Rallisi" start aldı.

Aksaray Belediyesi tarafından organize edilen ve her yıl geleneksel olarak düzenlenen 5'inci Ihlara Klasik Otomobil Rallisi start aldı.

15 Temmuz Milli İrade Meydanı'nda düzenlenen start öncesinde yarışmaya katılan klasik otomobiller vatandaşlar tarafından ilgiyle incelendi.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, yaptığı açıklamada, bu yıl 5'incisini düzenledikleri ralliye her yıl katılımcı yarışmacı sayısının arttığını söyledi.

İki gün boyunca belirlenen güzergahta yarışacak klasiklerin vatandaşlar tarafından da ilgiyle takip edildiğini kaydeden Şahin "Yarışma Aksaray'ın tarihi ve coğrafi anlamda güzel noktalarından geçiyor. Bu yarışmayla başka hedefimiz olan Aksaray'ın tanıtımına da katkıda bulunuyoruz. Yarışma sonunda kupa töreni yaparak dereceye giren yarışmacılara kupa ve hediyelerini vereceğiz." dedi.

Yarışma startı alan yaklaşık 60 klasik otomobil 1. gün de Gücünkaya, Ağzıkarahan Köyü, Saratlı, Demirci beldelerinden geçerek Gülağaç İlçesi Akmezar Köyünden tekrar şehir merkezine gelecekler. Yarışma pazar günü Aksaray'ın önemli turizm merkezleri arasında bulunan Güzelyurt, Selime, Belisırma dan Helvadere beldesi istikametinde belirlenen güzergahlar geçilerek tamamlanacak.

Yarışmanın ilk gün startını Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Doğan, Belediye Başkan Yardımcısı Güven Kemerkaya verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Aksaray'da '5'inci Klasik Otomobil Rallisi' Start Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement