Aksaray'da "Başkan Mahallemizde" Projesi - Son Dakika
Güncel

Aksaray'da "Başkan Mahallemizde" Projesi

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, kentte "Başkan Mahallemizde" projesini başlattı.

28.07.2018 12:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, kentte "Başkan Mahallemizde" projesini başlattı.

Sabah içtiması ile işe koyulan ve mahallede yapılacak iş dağılımının ardından başlayan çalışmaları yerinde denetleyen Başkan Yazgı, aynı zamanda mahallede ikamet eden şehit yakınları, gazi, yaşlı ve engellileri de ziyaret ediyor.

Sabah erken saatlerde başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle birlikte belediyedeki 250 kişilik çalışma ekibini mahallelerde toplayan Başkan Yazgı yaptığı açıklamada, "Belediyede oturup beklemek yerine mahalleye inerek, mahallenin sorunlarını yerinde dinleyerek çalışma yapıyoruz. Dolayısıyla artık belediyemiz mahallelerimiz." dedi.

Bütün icracı müdürlüklerin sahada olduğunu belirten Yazgı şunları kaydetti:

"Artık yeni bir belediyecilik anlayışı gerçekleştiriyoruz. 8 - 5 klasik belediyecilik anlayışından artık sabahın en erken saatlerinde başlayıp gecenin 11'inde biten çalışmalar başlattık. Bu çalışmamızın özeti şu, bizler 250 kişilik bir ekiple tüm mahallerimize iniyoruz. Sabah 7'de bir içtima alanı belirliyor ve o alanda mahallede yapacağımız işlerin plan ve programlamasını konuşuyoruz.

İcracı müdürlükler 250 kişilik kadro ile başkan yardımcılarımızın da bu işin başında bulunmaları suretiyle bundan sonra belediyeciliği belediyede oturan bir halden artık mahallelerde direk işin başında olup bir tam günü o mahallede geçirmek suretiyle bir çalışma başlattık. Mahallelerdeki talep ve istekleri yerinde görüp anında çözüm üretmek için çalışıyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Aksaray'da 'Başkan Mahallemizde' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement