Aksaray'da Devrilen Tır Mobese Kamerasında - Son Dakika
3.Sayfa

Aksaray'da Devrilen Tır Mobese Kamerasında

Aksaray'da devrilen tır MOBESE kamerasındaAKSARAY - Aksaray'da virajı alırken kontrolden çıkan tırın devrilmesi MOBESE kamerası tarafından görüntülendi.

08.10.2017 10:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aksaray'da devrilen tır MOBESE kamerasında

AKSARAY - Aksaray'da virajı alırken kontrolden çıkan tırın devrilmesi MOBESE kamerası tarafından görüntülendi.

Kaza, Aksaray-Adana Karayolu Karasu Kavşağı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Aksaray'dan Adana istikametine seyreden tır, Karasu Kavşağı virajına girdiği anda sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak devrildi. Kazada tır sürücüsü kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Kontrolden çıkan tırın devrilme anı MOBESE kameralarına yansıdı.

Aksaray\'da Devrilen Tır Mobese Kamerasında
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Aksaray'da Devrilen Tır Mobese Kamerasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan şüpheli tutuklandı
    16:37 Karabük'te uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan şüpheli tutuklandı

    Karabük'te İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan şüpheli tutuklandı. Şüphelinin üst aramasında uyuşturucu madde bulundu ve işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi.

  • ABD'de yük gemisi çarptı, 2 kişi hayatını kaybetti
    16:28 ABD'de yük gemisi çarptı, 2 kişi hayatını kaybetti

    ABD'nin Baltimore kentinde yük gemisinin çarptığı Francis Scott Key Köprüsü'nün yıkılmasıyla nehre düşen 2 kişinin cansız bedenine ulaşıldı. Arama çalışmaları devam ediyor.

  • Leonardo DiCaprio'nun kız arkadaşı Vittoria Ceretti'nin parmağında yüzük takması nişan söylentilerini alevlendirdi
    16:23 Leonardo DiCaprio'nun kız arkadaşı Vittoria Ceretti'nin parmağında yüzük takması nişan söylentilerini alevlendirdi

    Hollywood yıldızı Leonardo DiCaprio'nun İtalyan model kız arkadaşı Vittoria Ceretti'nin parmağında yüzük takması, çiftin nişanlanacağı söylentilerini güçlendirdi. Ceretti'nin bir etkinlikte devasa bir nişan yüzüğüne benzeyen bir şey taktığı görüldü ve bu durum, DiCaprio'nun artık evleneceği yorumlarına neden oldu. DiCaprio'nun genç partnerler tercih ettiği bilinirken, Ceretti'nin 25 yaşında olması, çiftin yaş uyumunu gösteriyor.

  • Samsun'un Bafra ilçesinde silah ele geçirilen 3 kişi gözaltına alındı
    16:20 Samsun'un Bafra ilçesinde silah ele geçirilen 3 kişi gözaltına alındı

    Samsun Emniyet Müdürlüğü Bafra Narkotik Büro Amirliği ekipleri, ihbar üzerine Kemalpaşa ve İğdir mahallerinde N.K, V.K. ve A.K'ye ait adreslerde arama yaptı. Aramada 2 ruhsatsız av tüfeği, kurusıkı tabanca ve 5 dolu kartuş ele geçirildi. Zanlılar gözaltına alındı.

  • Kuşadası'nda Aranan 2 Şüpheli Yakalandı
    16:20 Kuşadası'nda Aranan 2 Şüpheli Yakalandı

    Aydın'ın Kuşadası ilçesinde çeşitli suçlardan aranan 2 şüpheli, polis ekipleri tarafından yakalandı. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, gerçekleştirdikleri çalışmalar sonucunda 'Kasten Yaralama' suçundan aranan bir şahsı ve 'Bina İçinde Muhafaza Altına Alınmış Olan Eşya Hakkında Hırsızlık, Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama, Mala Zarar Verme' suçlarından aranan bir diğer şahsı yakaladı. Her iki şüpheli de tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • Kayseri'de otomobil ile motosiklet çarpıştı: 1 ölü, 3 yaralı
    16:19 Kayseri'de otomobil ile motosiklet çarpıştı: 1 ölü, 3 yaralı

    Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde meydana gelen kazada, otomobil ile motosiklet çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü hayatını kaybederken, bir kadın ve çocuğu da yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Kahramankazan 15 Temmuz Gaziler ve Şehit Aileleri Derneği, CHP Genel Başkanı Özgür Özel hakkında suç duyurusunda bulundu
    16:13 Kahramankazan 15 Temmuz Gaziler ve Şehit Aileleri Derneği, CHP Genel Başkanı Özgür Özel hakkında suç duyurusunda bulundu

    Kahramankazan 15 Temmuz Gaziler ve Şehit Aileleri Derneği, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in 'Kot üstüne perdelik kumaştan kefen çeken zibidiler' sözleri nedeniyle suç duyurusunda bulundu. Dernek başkanı, Özel'in haddini aşan açıklamalarını kınayarak özür dilemesini beklediklerini belirtti.

  • Antalya'da izinsiz tıbbi işlem yapan işletmeye adli ve idari işlem
    16:12 Antalya'da izinsiz tıbbi işlem yapan işletmeye adli ve idari işlem

    Antalya'da, izinsiz ve yetkisiz tıbbi işlem yapılan bir işletmenin yabancı uyruklu sahibine adli ve idari işlem yapıldı. Konyaaltı İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Konyaaltı İlçe Sağlık Müdürlüğü görevlileri tarafından gerçekleştirilen çalışmada, Kuşkavağı Mahallesi'ndeki bir apartman dairesinde yapılan aramada, bin 757 adet çeşitli tıbbi malzeme ve cihaz ele geçirildi.

  • Alanya'da yapılan trafik uygulamasında 23 araç trafikten men edildi, 1 aranan şahıs yakalandı
    16:11 Alanya'da yapılan trafik uygulamasında 23 araç trafikten men edildi, 1 aranan şahıs yakalandı

    Antalya'nın Alanya ilçesinde Jandarma ekipleri tarafından yapılan genel trafik uygulamasında 2 bin 135 araç kontrol edildi. Uygulama sonucunda 23 araç trafikten men edilirken, 1 aranan şahıs yakalandı. Ayrıca, 1 kişinin ehliyeti geri alındı.

  • Kütahya'da 3 aylık hamile karısını bıçakla öldürdüğü iddia edilen şüpheli tutuklandı
    16:09 Kütahya'da 3 aylık hamile karısını bıçakla öldürdüğü iddia edilen şüpheli tutuklandı

    Kütahya'da akraba ziyareti için gittikleri evde çıkan tartışma sırasında 3 aylık hamile olan karısını bıçakla öldürdüğü iddia edilen Enes Uşak tutuklandı. Zanlı, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından 'eşe ve kadına karşı kasten öldürme' suçlamasıyla tutuklandı. Olayın ardından çiftin suç kayıtları olduğu ve çocuklarının yetiştirme yurdunda olduğu ortaya çıktı.

  • Birleşik Krallık Savaş Müzesi'nde Uçak Kazası: Pilot Hayatını Kaybetti
    15:59 Birleşik Krallık Savaş Müzesi'nde Uçak Kazası: Pilot Hayatını Kaybetti

    Birleşik Krallık Savaş Müzesi'nde gösteri yapan bir uçak, Duxford Havaalanı'nda yere çakıldı. Kazada pilot Simon Riggs hayatını kaybetti. Uçakta başka kimsenin olmaması teselli kaynağı oldu. Kazanın ardından olay yerine hızla ulaşan itfaiye ve acil servis ekipleri enkazı söndürdü. Hava Kaza İnceleme Şubesi, olayı araştırmaya devam ediyor.

  • Didim'de Uyuşturucu Satıcısı Yakalandı
    15:57 Didim'de Uyuşturucu Satıcısı Yakalandı

    Aydın'ın Didim ilçesinde polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında uyuşturucu madde satışı yaptığı tespit edilen şüpheli kıskıvrak yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Didim Narkotik Büro Amirliği tarafından yapılan operasyonda 563,3 gram esrar, 0,66 gram kokain ve diğer suç unsurları ele geçirildi.


Advertisement