Aksaray'da Kazalar Mobese Kameralarında - Son Dakika
Güncel

Aksaray'da Kazalar Mobese Kameralarında

Aksaray\'da Kazalar Mobese Kameralarında

Aksaray'da trafik kurallarına uymayan sürücülerin neden olduğu kazalar MOBESE kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

29.01.2013 17:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aksaray'da trafik kurallarına uymayan sürücülerin neden olduğu kazalar MOBESE kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

Şehrin çeşitli noktalarına MOBESE kameralarının yerleştirilmesiyle birlikte sürücülerin trafik kurallarına uymadığı için sebep oldukları trafik kazaları saniye saniye görüntülenmeye başladı. Bunlardan ilkinde bir otomobil, TIR'ın önüne direksiyonu çeviriyor. TIR sürücüsünün samanda fren yapmasıyla otomobil TIR'ın altında kalmaktan son anda kurtuluyor. İkinci görüntüde ise, hızla gelen otomobil kayarak cadde boyunca ilerledikten sonra kameranın görüş açısından kayboluyor. Daha sonra tekrar görüntüye giren otomobil, hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam ediyor. Son görüntüde ise yola fırlayan bayana çarpmak istemeyen sürücü frene basınca arkadan gelen başka bir otomobil araca çarpıyor. Kazaya sebep olan bayan sürücü, hiç oralı olmadan olay yerinden uzaklaşıyor. - AKSARAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Aksaray'da Kazalar Mobese Kameralarında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement