Aksaray'da Öldürülen Doktor - Son Dakika
Güncel

Aksaray'da Öldürülen Doktor

Sağlık ve Medeniyet Derneği Başkanı Prof. Dr. Özkan Ünal, uğradığı silahlı saldırı sonucu doktor Hüseyin Ağır'ın yaşamını yitirmesine ilişkin, "Bir cana kıymak bu kadar kolay, bu kadar ucuz olmamalıydı.

01.04.2017 19:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sağlık ve Medeniyet Derneği Başkanı Prof. Dr. Özkan Ünal, uğradığı silahlı saldırı sonucu doktor Hüseyin Ağır'ın yaşamını yitirmesine ilişkin, "Bir cana kıymak bu kadar kolay, bu kadar ucuz olmamalıydı. Bir hekim kolay yetişmiyor. Bu olayda galip olan ve kazanan şeytandır." dedi.

Sağlık ve Medeniyet Derneği Başkanı Ünal, Sultanhanı beldesindeki Ağır'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Daha sonra Aksaray Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği hizmet binasında gazetecilerle bir araya gelen Ünal, doktor Ağır'ın silahlı saldırı sonucu görev yerinde şehit edilmesinin kendilerini ve sağlık camiasını derinden üzdüğünü söyledi.

Gerçekleştirilen bireysel ve anlamsız saldırıyı tüm sağlık camiası ve hekimler adına kınadıklarını ifade eden Ünal, şunları kaydetti:

"Bir cana kıymak bu kadar kolay, bu kadar ucuz olmamalıydı. Bir hekim kolay yetişmiyor. Bu olayda galip olan ve kazanan şeytandır. İnsanları zaman zaman yanlış yönlere iten zaafları, zayıflıkları ve hırsları var. Yine böyle bir hadise yaşamış gibi görünüyor. Yanlış yönlendirilmiş bir öfkeye yenik düşülmemeliydi. Çalışma hayatında eşlerin yaşadığı sorunlar eve mümkün olduğu kadar yansıtılmaması gerekir."

Aksaray'ın Eskil ilçesinde 30 Mart'ta emekli polis memuru Necmi S, hemşire eşinin görevden alınması nedeniyle aralarında husumet bulunan Bozcamahmut köyündeki 112 Acil Servis İstasyonu'nda görevli doktor Hüseyin Ağır'ı silahla öldürüp, Kırıkkale'de tabancasıyla yaşamına son vermişti.

Aksaray\'da Öldürülen Doktor
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Aksaray'da Öldürülen Doktor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement