Aksaray'da Uyuşturucuyla Mücadele Değerlendirme Toplantısı - Son Dakika
Güncel

Aksaray'da Uyuşturucuyla Mücadele Değerlendirme Toplantısı

Aksaray'da 26 Haziran Dünya Uyuşturucu ile Mücadele Günü kapsamında düzenlenecek etkinlikler konusunda değerlendirme toplantısı düzenlendi.

23.06.2017 15:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aksaray'da 26 Haziran Dünya Uyuşturucu ile Mücadele Günü kapsamında düzenlenecek etkinlikler konusunda değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Vali Aykut Pekmez, valilik toplantı salonunda yaptığı konuşmada, uyuşturucuyla mücadele konusunda ülke genelinde çok önemli operasyonlar düzenlendiğini söyledi.

Mücadele etkinliğinin sadece operasyonel değil, toplum farkındalığı oluşturmak ve herkesi mücadele içerisine alacak çalışmaların hızlandırılması şeklinde olması gerektiğini ifade eden Pekmez, şöyle konuştu:

"Uyuşturucuyla mücadele konusunda geleceğimiz ve gençlerimiz için herkese büyük görevler düşüyor. Uyuşturucu ile mücadelede tempomuzu arttırmalıyız. Bu konuda en başta aileler olmak üzere, bizlere ve herkese görev düşüyor. Etkin ve sonuç alacağımız yol ve yöntemlerle bu konuda dikkatli ve kararlı olmak durumundayız. Bu konuda bir bilinç oluşturulması için vatandaşlarımızla beraber, gençler, sivil toplum kuruluşları, kamu kurumları dolayısıyla herkesin katılımının sağlanarak bu konuda verilen mücadeleye hep beraber sahip çıkacağız."

Toplantıya, Aksaray Emniyet Müdürü Ali Karabağ, Jandarma Komutanı Albay Gazi Demir, Belediye Başkan Yardımcısı Güven Kemerkaya, Uyuşturucu ile Mücadele İl Kurulunda bulunan kamu kurum ve kuruluşları ile bu konuda faaliyette bulunan dernek ve cemiyet temsilcileri katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Aksaray'da Uyuşturucuyla Mücadele Değerlendirme Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement