Aksaray'da "Yurdumun Değerleri" Etkinliği - Son Dakika
Güncel

Aksaray'da "Yurdumun Değerleri" Etkinliği

Aksaray'da şehit yakınları ile gaziler "Yurdumun Değerleri" etkinliği kapsamında öğrencilerle bir araya gelerek anılarını anlattı.

16.03.2018 14:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aksaray'da şehit yakınları ile gaziler "Yurdumun Değerleri" etkinliği kapsamında öğrencilerle bir araya gelerek anılarını anlattı.

Türkiye Muharip Gazileri Derneği Aksaray Şube Başkanı Mustafa Dağ, Ahmet Cevdet Paşa Sosyal Bilimler Lisesi'nde düzenlenen etkinlikte öğrencilerle bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Etkinlikte emeği geçenlere teşekkür eden Dağ, "Buradaki duygularımızı anlatmamız çok zor. Gazi, vatanı, bayrağı uğruna savaşan kişi demektir. Burada birçok gazimiz var ve her birinin yaşadığı unutamadığı anıları var. Bunları gençlerimize aktaracağız." diye konuştu.

Kore gazisi Mehmet Acar ise gençlerle bir arada olmaktan gurur duyduklarını belirterek, bugüne kadar kendilerine destek sağlayan herkese teşekkür etti.

Etkinlikte gaziler savaştıkları dönemde unutamadıkları anları öğrencilere anlattı. Zaman zaman duygusal anların yaşandığı etkinlikte öğrenciler sık sık "her şey vatan için, şehitler ölmez vatan bölünmez" sloganları atarak gazilere destek oldu.

Konuşmaların ardından Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığına yapılan saldırıda şehit düşen Özel Harekat Daire Başkan Yardımcısı 2. Sınıf Emniyet Müdürü Önder Güzel'in annesi ile Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde polis aracına düzenlenen saldırıda şehit olan polis memuru Yavuz Bayal'ın ailesine plaket tak

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Aksaray'da 'Yurdumun Değerleri' Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement