Aksaray Düğün Konvoyunda Pompalı Tüfekle Ateş Açan Magandalar Cep Telefonu ile Görüntülendi - Son Dakika
Güncel

Aksaray Düğün Konvoyunda Pompalı Tüfekle Ateş Açan Magandalar Cep Telefonu ile Görüntülendi

Düğün konvoyunda pompalı tüfekle ateş açan magandalar cep telefonu ile görüntülendiAKSARAY'ın Sultanhanı Beldesi'nde bir düğün konvoyunda üstü açık kamyonetteki 2 kişinin pompalı tüfek ile havaya ateş açması cep telefonu tarafından saniye saniye görüntülendi.

09.08.2017 13:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düğün konvoyunda pompalı tüfekle ateş açan magandalar cep telefonu ile görüntülendi

AKSARAY'ın Sultanhanı Beldesi'nde bir düğün konvoyunda üstü açık kamyonetteki 2 kişinin pompalı tüfek ile havaya ateş açması cep telefonu tarafından saniye saniye görüntülendi. Araçlar belde merkezinden geçerken bir apartmanın balkonundan görüntüyü çekenlerin, 'Bizi vurmasınlar' diyerek geriye doğru kaçması ve yaşadığı korku anlar da çekilen görüntüler arasında yer aldı.

Doğan Haber Ajansı'nın WhatsApp ihbar hattına gelen görüntüler, dün akşam saatlerinde Aksaray merkeze bağlı Sultanhanı Beldesi'nde bir apartmanın balkonundan çekildi. Belde meydanında çekilen görüntüde araçlar konvoy halinde cadde üzerine geldi. Bu sırada konvoyda yer alan ve üzerinde 4 kişinin bulunduğu üstü açık kamyonetteki bir kişi elindeki pompalı tüfek ile havaya 5 kez ateş açtı. Hemen ardından kamyonetteki başka bir şahıs da elindeki pompalı tüfeği ateşledi. Balkondan cep telefonu ile görüntüyü çekenler ise aralarında yaptığı konuşmada 'Bizi vurmasınlar' diyerek tedirginliklerini dile getirdi. Kamyonet apartmanın altından geçerken de balkonun korkuluklarına yaklaşmaktan korkan apartman sakinleri 'Buraya sıkıyor. Buraya' diyerek geri kaçtı.

Görüntülerin sonunda ise konvoy kornalar eşliğinde apartmanın önünden uzaklaşırken, konvoydaki silah seslerinin devam etmesi dikkat çekti.

Aksaray Düğün Konvoyunda Pompalı Tüfekle Ateş Açan Magandalar Cep Telefonu ile Görüntülendi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aksaray Düğün Konvoyunda Pompalı Tüfekle Ateş Açan Magandalar Cep Telefonu ile Görüntülendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement