AKSARAY Traktörden tarım aletinin üzerine düşen 11 yaşındaki Üzeyir öldü - Son Dakika
Güncel

AKSARAY Traktörden tarım aletinin üzerine düşen 11 yaşındaki Üzeyir öldü

Traktörden tarım aletinin üzerine düşen 11 yaşındaki Üzeyir öldüAKSARAY'ın Gülağaç ilçesinde babası Nazifi Erken'in (45) kullandığı traktörün kenarında oturan Üzeyir Erken (11) dengesini kaybedip, arkada bağlı olan tarım aletinin üzerine düşmesi sonucu yaşamını yitirdi.

27.04.2020 23:34  Güncelleme: 08:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Traktörden tarım aletinin üzerine düşen 11 yaşındaki Üzeyir öldü

AKSARAY'ın Gülağaç ilçesinde babası Nazifi Erken'in (45) kullandığı traktörün kenarında oturan Üzeyir Erken (11) dengesini kaybedip, arkada bağlı olan tarım aletinin üzerine düşmesi sonucu yaşamını yitirdi.

Olay, saat 18.30 sıralarında Gülağaç ilçesine bağlı Burgu Mevkisinde meydana geldi. Nazifi Erken, yönetimindeki 68 LC 910 plakalı traktörün arkasında bağladığı toprak birikintilerini düzeltmeye yarayan tarım aletiyle birlikte tarlasını ekim için düzeltmeye başladı. Erken, tarlasını düzelttiği sırada traktörün kenarında oturan oğlu Üzeyir Erken, dengesini kaybedip tarım aletinin üzerine düşerek yaralandı. Oğlunun düştüğünü gören baba Erken, traktörü durdurup polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık görevlerinin müdahalesine rağmen Üzeyir Erken yaşamını yitirdi.

Haber alınca tarlaya gelen anne Gül Erken de "Tarlalara kurban mı edecektim seni oğlum' diyerek gözyaşları içinde oğlunu son kez görmek istediğini belirtti. Erken cansız bedeni otopsi için Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Soruşturma sürüyor.

AKSARAY Traktörden tarım aletinin üzerine düşen 11 yaşındaki Üzeyir öldü
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel AKSARAY Traktörden tarım aletinin üzerine düşen 11 yaşındaki Üzeyir öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor
    21:44 Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor

    Muş'un Malazgirt ilçesinde baharın gelişiyle dağlarda yeşeren uçkun, mantar, kenger ve sirmo gibi doğal otlar toplanarak tezgahlarda satılıyor. Vatandaşlar, bu işi yaparak aile bütçelerine katkı sağlıyor. Karların erimesiyle dağlarda çıkan şifalı bitkilerin destesi 50, mantarın kilosu ise 350 liradan satılıyor.

  • Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi
    21:37 Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi

    Van'ın İpekyolu ilçesinde define avcılarının kazı yaptığı ihbarı üzerine olay yerine giden jandarma ve emniyet personeli, mühimmat ele geçirdi. Jandarma ve emniyet ekipleri, kazı alanında güvenlik önlemi alarak çalışma başlattı ve mühimmatı ele geçirdi. Olaya ilişkin soruşturma devam ediyor.


Advertisement