Aksav, Mevcut Yönetimle Devam Kararı Aldı - Son Dakika
Güncel

Aksav, Mevcut Yönetimle Devam Kararı Aldı

Aksav, Mevcut Yönetimle Devam Kararı Aldı

Antalya Kültür Sanat Vakfı (AKSAV) Olağan Genel Kurul Toplantısı Antalya Kültür Merkezi'nde (AKM) yapıldı.

26.04.2014 13:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Kültür Sanat Vakfı (AKSAV) Olağan Genel Kurul Toplantısı Antalya Kültür Merkezi'nde (AKM) yapıldı. Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden yönetim için aday listesi sunulmadığı için AKSAV yönetiminde oy birliğiyle mevcut yönetimin devam etmesi kararı alındı. Mevcut yönetimin ilerleyen günlerde olağanüstü genel kurul toplantısı ile seçime gideceği bildirildi. AKSAV Başkanı Tufan Dağıstanlı, tekrar aday olmayı düşünmediğini belirterek "Yurt dışı sergilerim ve sanat çalışmalarımla daha fazla ilgilenmek istiyorum" dedi.

Antalya Kültür Sanat Vakfı (AKSAV) Olağan Genel Kurul toplantısı Atatürk Kültür Merkezi'nde yeterli çoğunluk aranmadan AKSAV üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi. İstifa kararı alan AKSAV yönetiminden ve Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden genel kurula bir aday listesi sunulmadığı için seçim yapılmadı. Seçimin yapılamaması üzerine divan kurulu mevcut yönetimin devam etmesini üyelerin oylamasına sundu. Mevcut yönetimin devam etmesi oy birliğiyle kabul edildi. Böylece, başkanlığını Tufan Dağıstanlı'nın sürdürdüğü AKSAV yönetimi göreve devam etti.

Antalya Kültür Sanat Vakfı (AKSAV) Başkanı Tufan Dağıstanlı, yaptığı açıklamada, mevcut yönetimle ilerleyen günlerde bir olağanüstü genel kurul kararı alacağını ve yeni yönetimi o zaman seçeceklerini söyledi. Dağıstanlı, yeniden aday olmayacağını belirterek şöyle konuştu: "Şu an seçimli bir önerge önerildi genel kurula ancak seçimin yapılması için liste olması gerekir. Belediye ve diğer arkadaşlardan bir liste sunulmadı. Bu yüzden kanunen eski yönetim devam ediyor. Pazartesi günü alınacak yönetim kurulu kararı ile olağanüstü seçimli genel kurul kararı alınacak. 15 gün içerisinde olağanüstü bir genel kurulla sonuca gitmeye çalışacağız. Aday çıkmazsa, vakıf boşlukta kalacağı için kayyum devreye girecek ve bir görevli gelerek kayyum olarak vakfı yönetecek. Tekrar aday olmayı düşünmüyorum. Yurt dışı sergilerim ve sanat çalışmalarımla ilgilenmek istiyorum. Bizden sonra bayrağı arkadaşlarımıza devredeceğiz." - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Aksav, Mevcut Yönetimle Devam Kararı Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement