Akşehir'de "Mutlu Evliliğin Anahtarı" Konulu Konferans - Son Dakika
Güncel

Akşehir'de "Mutlu Evliliğin Anahtarı" Konulu Konferans

Akşehir\'de "Mutlu Evliliğin Anahtarı" Konulu Konferans

Konya’nın Akşehir İlçe Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından sosyal ve kültürel etkinlikler kapsamında düzenlenen ve Uzman Psikolojik Danışman-Psikoterapist Kudret Eren Yavuz, ‘Mutlu Evliliğin Anahtarı’ konulu konferans verdi.

03.05.2018 16:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Akşehir İlçe Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından sosyal ve kültürel etkinlikler kapsamında düzenlenen ve Uzman Psikolojik Danışman-Psikoterapist Kudret Eren Yavuz, 'Mutlu Evliliğin Anahtarı' konulu konferans verdi.

Uzman Psikolojik Danışman ve Psikoterapist Kudret Eren Yavuz yaptığı sunumda sağlıklı evlilik için karşı tarafı suçlamadan eleştirmeden damgalamadan konuşulabilen, sorunları çözebildiğimiz, kendimizi anlatabildiğimiz, anlaşıldığımız ve orta yol bulabildiğimiz,emek verilen bir ilişkinin gerekliliğinden bahsetti.

Eşler arasında ortak etkinlikler oluşturmalarını, paylaşmalarını isteyen Kudret Eren Yavuz " Birlikte gülmek ve eğlenmek, sohbet etmek, birlikte öğrenmek, birlikte düşünmek, birlikte ortak işleri paylaşmak, ev ve yuva sorumluluklarını paylaşmak lazım" diye konuştu.

Konferans sonunda Uzman Psikolojik Danışman ve Psikoterapist Kudret Eren Yavuz'a Akşehir Kaymakamı Mehmet Türk'ün eşi Ayşe Türk ile Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya'nın eşi Ayşegül Akkaya tarafından bir plaket takdim edildi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Akşehir'de 'Mutlu Evliliğin Anahtarı' Konulu Konferans - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement