Akşehir'de Ticari Hayatta Yeni Bir Dönem Paneli - Son Dakika
Yerel

Akşehir'de Ticari Hayatta Yeni Bir Dönem Paneli

Akşehir\'de Ticari Hayatta Yeni Bir Dönem Paneli

Konya'nın Akşehir ilçesinde "Ticari Hayatta Yeni Bir Dönem, Yeni TTK, Denetim, TMS ve TFRS'ye Bir Bakış" konulu panel gerçekleştirildi.

29.03.2013 15:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Akşehir ilçesinde "Ticari Hayatta Yeni Bir Dönem, Yeni TTK, Denetim, TMS ve TFRS'ye Bir Bakış" konulu panel gerçekleştirildi.

Akşehir İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF), Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası ve Akşehir Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası tarafından düzenlenen "Ticari Hayatta Yeni Bir Dönem: Yeni TTK, Denetim, TMS ve TFRS'ye Bir Bakış" paneli, Akşehir Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Panele, Akşehir Kaymakamı Ali Dursun, Akşehir Cumhuriyet Başsavcısı Murat İrcal, Akşehir Belediye Başkan Vekili Mevlüt Yiğit, öğretim görevlileri, iş adamları, muhasebeciler ve öğrenciler katıldı.

Akşehir İİBF Dekanı Prof. Dr. Fehmi Karasioğlu, fakülte olarak ikinci paneli gerçekleştirdiklerini belirterek, Akşehir İİBF hakkında bilgi verdi. Yeni bir doçentin fakültede göreve başladığının müjdesini de veren Prof. Dr. Karasioğlu, akşam ve sabah eğitimleri için fakülteye 100 öğrenci alımı için YÖK'e başvurduklarını sözlerine ekledi.

Konuşmaların ardından panel, Prof. Dr. Fehmi Karasioğlu, "TMS ve TFRS Uygulamalarına Geçiş", Selçuk Üniversitesi (SÜ) Hukuk Fakültesi Doç. Dr. İbrahim Arslan, "Yeni TTK'ya Göre Anonim ve Limited Şirketlerde Yönetim", SÜ Hukuk Fakültesi Yrd. Doç. Dr. Mücahit Ünal, "Yeni TTK'ya Göre Anonim ve Limited Şirketlerde Genel Kurul", SÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Doç. Dr. Muhammet Bezirci ise, "Yeni TTK Kapsamında Bağımsız Denetim" konularını katılımcılara anlattı. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akşehir'de Ticari Hayatta Yeni Bir Dönem Paneli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement