Akşehir ve Sultandağı İlçelerinde 4 Kişiyi Öldüren Zanlı - Son Dakika
Yerel

Akşehir ve Sultandağı İlçelerinde 4 Kişiyi Öldüren Zanlı

Konya'ya bağlı Akşehir ve Afyonkarahisar'a bağlı Sultandağı ilçelerinde 4 kişiyi öldürdüğü öne sürülen zanlının yargılanmasına başlandı.

15.02.2012 16:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'ya bağlı Akşehir ve Afyonkarahisar'a bağlı Sultandağı ilçelerinde 4 kişiyi öldürdüğü öne sürülen zanlının yargılanmasına başlandı.

Akşehir Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, Erhan G. (30), öldürülen Yakup Okumuş ve Hacer Rahimova'nın yakınları ile taraf avukatları katıldı.

Cinayetleri kendisinin işlemediğini savunan tutuklu sanık Erhan G, "Bu cinayetleri ben işlemedim. İşleyenleri ve azmettirenleri daha sonraki celselerde açıklayacağım" dedi.

Zanlıyı akıl sağlığının yerinde olup olmadığının belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu 4. İhtisas ve Gözlem Kuruluna sevk eden Mahkeme Heyeti, duruşmayı erteledi.

Erhan G'nin, Akşehir Ağır Ceza Mahkemesi'nde, Akşehir'de işlediği öne sürülen 2 cinayetle ilgili yargılandığı, Sultandağı ilçesinde işlediği öne sürülen 2 cinayetle ilgili yargılamanın ise Bolvadin Ağır Ceza Mahkemesi'nde yapılacağı belirtildi.

-Olayın Geçmişi-

Akşehir'de Azerbaycan uyruklu Hacer Rahimova'yı (40), ilçeye bağlı Gölçayır beldesinde çiftçi Yakup Okumuş'u (58), Sultandağı'na bağlı Çamözü beldesinde Türkan Sargut'u (65) ve ilçeye bağlı Kırca beldesi yakınlarında Gökhan Keser'i öldürdüğü öne sürülen Erhan G, 25 Ağustos'ta Akşehir'de yakalanmıştı.

Öldürdüğü kişilerin parasını ve değerli eşyalarını alan Erhan G'nin itirafı sonrası, hakkında beyin kanamasına bağlı "normal ölüm" raporu verilen Rahimova'nın cinayete kurban gittiği ortaya çıkmıştı.

- KONYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Akşehir ve Sultandağı İlçelerinde 4 Kişiyi Öldüren Zanlı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement