Akşehirspor'da sezon açıldı - Son Dakika
Spor

Akşehirspor'da sezon açıldı

Akşehirspor\'da sezon açıldı

Bal Ligi'nde 5. Bölge 1. Grup'ta yer alan Akşehirspor, nisan ayında başlayacak lig öncesi sezon açılışı yaparak antrenmanlara başladı.

27.03.2021 15:43  Güncelleme: 18:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bal Ligi'nde 5. Bölge 1. Grup'ta yer alan Akşehirspor, nisan ayında başlayacak lig öncesi sezon açılışı yaparak antrenmanlara başladı.?

?????Akşehirspor Tesisleri'nde yapılan sezon açılış törenine Akşehir Kaymakamı Ahmet Sait Kurnaz, Belediye Başkanı Salih Akkaya, Akşehirspor Kulüp Başkanı Ünal Çelik, Akşehirspor Yönetim Kurulu Üyeleri, futbolcular ve teknik kadro katıldı.

Kulüp Başkan Ünal Çelik, burada yaptığı konuşmada, kazasız belasız güzel bir sezon geçirmeyi dilediklerini belirterek amaçlarının şampiyonluk olduğunu belirtti.

Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya ise takıma başarılar dileyerek, "Bu sene farklı bir grup tanzim oldu. Bu grupta biz avantajlıyız ve inşallah üçüncü lige bismillah diyeceğiz, buna yürekten inanıyorum. Tüm futbolcularımıza ve teknik kadromuza başarılar diliyorum." diye konuştu.

Konuşmaların ardından iyi bir sezon geçirilmesi ve takımın şampiyon olabilmesi için dua edildi. Duanın ardından kurban kesimi yapılarak fotoğraf çektirildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Akşehirspor'da sezon açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement