Akseki Belediyesinde Sözleşme İmzalandı - Son Dakika
Güncel

Akseki Belediyesinde Sözleşme İmzalandı

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir Sen) ile Akseki Belediyesi arasında, sosyal denge sözleşmesi imzalandı.

28.12.2017 17:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir Sen) ile Akseki Belediyesi arasında, sosyal denge sözleşmesi imzalandı.

Akseki Belediye Başkanı Mustafa İsmet Uysal ile Bem-Bir Sen Antalya Şube Başkanı Adem Deveci tarafından imzalanan ve 23 personeli kapsayan sosyal denge sözleşmesi 2018-2019 yıllarını kapsayacak.

Belediyede gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Akseki Belediye Başkanı Mustafa İsmet Uysal, belediyenin çalışma şartlarını iyileştirdiğini, kurum çalışanlarının haklarını her fırsatta koruduklarını ifade etti.

Belediyede çalışan memurlar ve sözleşmeliler için sosyal denge sözleşmelerini imzalayarak, personel için imkanlar dahilinde en iyi ücreti vermeye çalıştıklarını ifade eden Uysal, yapılan sözleşmenin çalışanların performanslarını artıracağına inandığını söyledi.

Bem-Bir Sen Antalya Şube Başkanı Adem Deveci de şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da belediyelerle el birliği ve dayanışma içerisinde güzel işlere imza atmaya devam edeceklerini kaydetti.

İmzalanan sözleşmenin hayırlı ve bereketli olmasını temenni eden Deveci, şunları kaydetti:

"Sözleşme ile memur ve sözleşmeli arkadaşlarımız için en iyi sonucu aldık. Akseki Belediye Başkanımız ellerindeki imkanlarla en iyi ücreti verdi. Kendilerine bize karşı gösterdiği nezaket ve bu sözleşme için çok teşekkür ediyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Akseki Belediyesinde Sözleşme İmzalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement