Akseki Eğitim Bilim, Kültür Sanat ve Teknoloji Festivali Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Akseki Eğitim Bilim, Kültür Sanat ve Teknoloji Festivali Sona Erdi

Akseki Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından birincisi düzenlenen Eğitim, Bilim, Kültür, Sanat ve Teknoloji Festivali sona erdi.

17.06.2011 10:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akseki Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından birincisi düzenlenen Eğitim, Bilim, Kültür, Sanat ve Teknoloji Festivali sona erdi. Festivalin son gününde öğrenciler konserler verdi, çeşitli eğlenceler düzenledi.

Festivalin son gününde Akseki Belediye Kültür Salonu'nda Şahinler Çok Programlı Lise öğrencileri "Çatallı Köyü" adlı tiyatro oyununu sahnelediler. Tiyatro gösterisinin ardından Akseki Atatürk İlköğretim Okulu öğretmeni Mesut Demir ve Şahinler Çok Programlı Lise Sanat Tarihi Öğretmeni Ersel Güner ile birlikte saz ve gitar eşliğinde müziksel etkinlik gerçekleştirdiler. Daha sonra 14 öğrenci şiir dinletisi sundular. Şiir dinletisinden sonra devam eden programın son bölümünde ise Şahinler Çok Programlı Lise öğrencileri, öğretmenlerinin taklitlerini yaptılar. 12. sınıf öğrencileri ise kendilerinin hazırlamış oldukları Türkçe rap şarkılar söylediler ve küçük bir mezuniyet coşkusu düzenleyerek birlikte oynadılar.

Festivalin son gününe Belediye Başkanı Mehmet Gölcü, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Kılıç, Milli Eğitim Şube Müdürü Kadir Tosun, Halk Eğitim Merkezi Müdürü İ. Mithat Bağcı, daire amirleri, öğrenci velileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldılar.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Kılıç, festival kapsamında öğretmen ve öğrencilerin hazırladıkları birbirinden güzel programlar nedeniyle Akseki'ye üç gün süre ile dolu dolu bir gün yaşattıklarını, önümüzdeki yıllarda festivalin devam edeceğini söyledi. Kılıç, "1. Akseki Eğitim Bilim, Kültür Sanat ve Teknoloji Festivalinin düzenlenmesinde emeği geçen herkesi kutluyorum. Mezun olan öğrencilerimize bundan sonraki hayatlarında başarıların devamını diliyorum" dedi.

- ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Akseki Eğitim Bilim, Kültür Sanat ve Teknoloji Festivali Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement