Akşener'e "Ekonomiden Önce Terörü Konuşun" Diyen Şehit Yakını: Evime Ekmek Götüremiyorum - Son Dakika
Güncel

Akşener'e "Ekonomiden Önce Terörü Konuşun" Diyen Şehit Yakını: Evime Ekmek Götüremiyorum

İYİ Parti Lideri Meral Akşener'e bir miting sırasında "Ekonomik sorundan önce terör sorununu konuşun" diyen şehit yakını, ağlayarak "Evime ekmek götüremiyorum" diye sitem etti.

13.02.2019 08:46  Güncelleme: 09:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, geçtiğimiz yıl şehit yakını olduğunu söyleyen servis şoförü Salih Ünsal'ın "Ekonomiden önce terörü konuşun" tepkisiyle karşılaşmıştı. Ünsal, yeni çektiği bir videoda ekonomik durumu eleştirerek "Evime ekmek götüremiyorum" dedi.

Ekonomiyi eleştiren Ünsal şu şekilde konuştu:

"EVİME EKMEK GÖTÜREMEDİKTEN SONRA BU GEMİ BATSIN"

"Yeter ya! Yazık günah! Şurada çalışan işçilere yazık günah! Her biri evine ekmek götürüyor. 'Aynı gemideyiz' diyorsunuz ama ben evime ekmek götüremedikten sonra bu gemi batsın. Yeri geldiği zaman 'Koşun' diyorsunuz koşuyoruz, 'Ekonomik kriz var' diyorsunuz koşuyoruz. Yazık günah! Ben burada hükümete sitem etmiyorum, adil bir sistem istiyorum. Siz gününde maaş alıyorsanız, ben de emeğimin karşılığını alayım. Alim ki evime çocuğuma kızıma ekmek götüreyim"

NE OLMUŞTU?

Akşener, geçen yıl 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı seçimleri için Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesindeki mitingin yapmıştı. Şehit yakını olduğunu söyleyen servis şoförü Hakan Ünsal şu şekilde tepkisini göstermişti:

"Bir şehit yakını olarak, bu bayrak uğruna şehit verdik. Bu ülkenin sorunu, ekonomik sorundan önce terör sorunu. Keşke Saray'dan önce terör sorununu nasıl çözeceğinizi anlatsaydın"

Akşener\'e "Ekonomiden Önce Terörü Konuşun" Diyen Şehit Yakını: Evime Ekmek Götüremiyorum

Son Dakika Güncel Akşener'e 'Ekonomiden Önce Terörü Konuşun' Diyen Şehit Yakını: Evime Ekmek Götüremiyorum - Son Dakika


Advertisement