Akşener: "İnce'nin Sözlerine, Fikrine Katılmıyorum" - Son Dakika
Politika

Akşener: "İnce'nin Sözlerine, Fikrine Katılmıyorum"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 24 Haziran Pazar günü gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nin kesin olmayan sonuçlarına ilişkin partisinin genel merkezinde düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu.

26.06.2018 15:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 24 Haziran Pazar günü gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nin kesin olmayan sonuçlarına ilişkin partisinin genel merkezinde düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu. (2)

"Bugün artık İYİ Parti ve kadroları siyasetimizin orta noktasında yerini almıştır. ve giderek artan bir şekilde Türk siyasetinde insiyatif sahibi olacaktır"

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener: "(İnce'nin 'Muhalefet partilerinin beklediğinden az oy aldığı' ifadesi) Yüz yıllık CHP yüzde 22, 50 yıllık MHP yüzde 11, AK Parti yüzde 41, HDP yüzde 11 oy aldı. 8 aylık İYİ Parti yüzde 10 oy aldı. Bu çerçevede baktığımız zaman İnce'nin sözlerine, fikrine katılmıyorum."

Akşener: "İnce\'nin Sözlerine, Fikrine Katılmıyorum"
Kaynak: AA

Son Dakika Politika Akşener: 'İnce'nin Sözlerine, Fikrine Katılmıyorum' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Vahap Seçer, Erdemli'de yurttaşlarla buluştu
    09:05 Vahap Seçer, Erdemli'de yurttaşlarla buluştu

    Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Erdemli'de düzenlenen iftar yemeğinde yurttaşlarla bir araya geldi. Seçer, seçimlerde zaferle çıkacaklarına inandığını ve yurttaşlara hizmet etmekten gurur duyacaklarını belirtti.

  • Aydın Büyükşehir Belediyesi, Efeler'de iftar programı düzenledi
    09:04 Aydın Büyükşehir Belediyesi, Efeler'de iftar programı düzenledi

    Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Efeler'in Çeştepe Mahallesi'nde Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programına katıldı. Çerçioğlu'na, CHP Aydın Milletvekili Evrim Karakoz ile CHP Efeler Belediye Başkan adayı Anıl Yetişkin eşlik etti. Büyükşehir Belediyesi, dün 9 ilçede 11 noktada 25 bin Aydınlıyı iftar sofralarında buluşturdu.

  • CHP, İBB, İYİ Parti, Cumhurbaşkanı ve ABB Başkanı'nın Seçim Programları
    09:00 CHP, İBB, İYİ Parti, Cumhurbaşkanı ve ABB Başkanı'nın Seçim Programları

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir'de selamlama turuna başlarken, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Adalar ve Beşiktaş'ta halk buluşmalarına katılacak. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ise İstanbul Sultanbeyli ve Tuzla'da esnaf ziyareti yapacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise İstanbul'da mitingler düzenleyecek. ABB Başkanı Mansur Yavaş ise Büyük Keçiören Mitingi'ne katılacak.

  • 31 Mart 2024'te Türkiye'de Yerel Seçimler Yapılacak
    08:46 31 Mart 2024'te Türkiye'de Yerel Seçimler Yapılacak

    Türkiye yarın sandık başına gidiyor. 34 siyasi partinin yarışacağı 31 Mart yerel seçiminde merak edilenler ve cevapları.

  • 68 ilde 'Mercek-15' operasyonları düzenlendi
    08:45 68 ilde 'Mercek-15' operasyonları düzenlendi

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın açıklamasına göre, 68 ilde gerçekleştirilen 'Mercek-15' operasyonlarında 750 silah ele geçirildi. Operasyonlar sonucunda 878 şüpheli hakkında işlem yapıldı. Bakan Yerlikaya, organize suç örgütlerinin ve silah temin edenlerin peşinde olduklarını belirtti ve operasyonların devam edeceğini vurguladı.

  • Mercek-15 Operasyonunda 750 Silah Ele Geçirildi
    08:39 Mercek-15 Operasyonunda 750 Silah Ele Geçirildi

    68 ilde gerçekleştirilen Mercek-15 operasyonlarında, 559 ruhsatsız tabanca, 58 kurusıkıdan çevrilmiş tabanca, 14 uzun namlulu tüfek, 119 ruhsatsız av tüfeği olmak üzere toplamda 750 silah ele geçirildi. Operasyonlar sonucunda 878 şüpheli hakkında işlem yapıldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, organize suç örgütlerine ve silah temin edenlere karşı kararlı olduklarını belirtti.

  • Muş'un Varto ilçesinde ilk kez bir kadın muhtar adayı
    04:45 Muş'un Varto ilçesinde ilk kez bir kadın muhtar adayı

    Muş'un Varto ilçesine 20 kilometre mesafede bulunan Çallıdere köyünde bir kadın, muhtar adayı oldu. 27 yaşındaki Bahar İncesu, köydeki sorunları çözmek ve gençlere yol göstermek amacıyla adaylığını ilan etti. İncesu, seçimle ilgili bilgileri almak üzere İlçe Seçim Kuruluna başvurdu. İncesu, ailesinin onayını aldıktan sonra 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan seçimde muhtar adayı olacağını söyledi. Ayrıca, köyün yol sorununu çözmek için çalışmalar yapacağını ve gençlere devlet teşviklerini getirmek için çaba göstereceğini belirtti.

  • Başkan Günel: 'Bugün kına gecemiz, 31 Mart'ta düğünümüz var'
    02:40 Başkan Günel: 'Bugün kına gecemiz, 31 Mart'ta düğünümüz var'

    Kuşadası Belediye Başkanı ve CHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Ömer Günel, 31 Mart yerel seçimlerine saatler kala son büyük seçim mitingini binlerce Kuşadalının katılımıyla İsmail Cem Dostluk ve Barış Meydanı'nda yaptı. Başkan Günel, konuşmasında sevgi ve destek mesajları verirken, rakiplerine cevaplarını da sandıkta vereceklerini belirtti.


Advertisement