Akşener, Karaman'da Türk Dil Bayramı Etkinliklerine Katıldı - Son Dakika
Güncel

Akşener, Karaman'da Türk Dil Bayramı Etkinliklerine Katıldı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Türkçe’nin resmi dil olmasının 745. yıl dönümü nedeniyle Karaman’da düzenlenen ‘Türk Dil Bayramı ve Yunus Emre’yi Anma’ etkinliklerine katıldı.

14.05.2022 17:10  Güncelleme: 17:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Türkçe'nin resmi dil olmasının 745. yıl dönümü nedeniyle Karaman'da düzenlenen 'Türk Dil Bayramı ve Yunus Emre'yi Anma' etkinliklerine katıldı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, esnaf ziyaretleri için geldiği Karaman programı kapsamında son durağı Turkuaz Gölü kıyısındaki mesire alanı oldu. Burada Türk Dil Bayramı ve Yunus Emre'yi Anma etkinliklerini izleyen Akşener, Ermenek Belediye Başkanı Atilla Zorlu'dan da bilgi adlı.

Akşener ilk olarak kum pistinde yapılacak olan motosiklet yarışının başlangıç işaretini verdi. Bir süre boyunca yarışları izleyen Akşener, daha sonra Turkuaz Gölü'nde yapılan su gösterilerini izledi. Su danslarını çok beğendiğini belirten Akşener, göstericilere el salladı.

Türk Dil Bayramı, Karamanoğlu Mehmet Bey'in 13 Mayıs 1277 tarihindeki fermanı ile Türkçe'nin devletin resmi dili olarak kabul edilmesinin yıl dönümünde kutlanıyor.

Akşener, Karaman\'da Türk Dil Bayramı Etkinliklerine Katıldı
Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Akşener, Karaman'da Türk Dil Bayramı Etkinliklerine Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Sinop'ta Valinin doğaya saldığı kartal paniğe neden oldu
    20:43 Sinop'ta Valinin doğaya saldığı kartal paniğe neden oldu

    Sinop'ta tedavi edildikten sonra doğaya salınan yılan kartalı, kadının üzerine hamle yapınca paniğe neden oldu. O anlar kameraya yansıdı. Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan tarafından doğaya bırakılan kartal, genç kadının üzerine hareket etti. Kadın panikle kaçarken çanta ile kendisini korumaya çalıştı. O anlar saniye saniye kameralara yansırken, kartal ise daha sonra ormana doğru uçtu.


Advertisement