Aksu'da Ramazan Buluşması - Son Dakika
Yerel

Aksu'da Ramazan Buluşması

Aksu\'da Ramazan Buluşması

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Aksu ilçesinde düzenlediği Ramazan etkinlikleri büyük ilgi gördü.

24.06.2015 12:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Aksu ilçesinde düzenlediği Ramazan etkinlikleri büyük ilgi gördü. Toplu iftarda buluşan Aksulular, çeşitli gösteri, yarışma ve konserlerle eğlenceli saatler yaşadı.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı'nın ilçelere taşıdığı Ramazan etkinlikleri devam ediyor. Son olarak Aksu ilçesi EXPO Center önünde gerçekleşen etkinliklere AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Mitat Yolcu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ramazan etkinliği Aksu Belediyesi'nin verdiği iftar yemeği ile başladı. İftar yemeğinin ardından animasyon gösterileri yapıldı. Aileler arasında düzenlenen yarışmalar renkli görüntüler oluştururken, sürpriz hediyeler kazanan çocuklar keyifli dakikalar yaşadı. Ramazan akşamlarının vazgeçilmezi Karagöz - Hacivat ve Orta Oyunu çocuklar tarafından ilgiyle izledi. Aksulular, Akdeniz Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Önder Bilgin'in 'Sadakat Ahlakı' üzerine yaptığı sohbeti dinleme fırsatı buldu. Etkinlikler Şef Aydemir Tuncer yönetimindeki, Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı Tasavvuf Müziği Topluluğu'nun konseri ile son buldu.

Büyükşehir Belediyesi'nin Ramazan etkinliklerini ilçelere götürmeye devam edeceği belirtildi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aksu'da Ramazan Buluşması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement