Aksu Güreşlerinin Başpehlivanı İsmail Balaban Oldu - Son Dakika
Yerel

Aksu Güreşlerinin Başpehlivanı İsmail Balaban Oldu

Aksu Güreşlerinin Başpehlivanı İsmail Balaban Oldu

Antalya’nın Aksu Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen yağlı pehlivan güreşlerinde başpehlivan İsmail Balaban oldu.

05.10.2015 13:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Aksu Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen yağlı pehlivan güreşlerinde başpehlivan İsmail Balaban oldu.

Aksu Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen yağlı pehlivan güreşlerine, 48 başpehlivan ve yaklaşık 800 güreşçi katıldı. Güreşleri, AK Parti Milletvekili Hüseyin Samani, AK Parti eski milletvekili Burhan Kılıç, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Bahattin Bayraktar, Aksu Kaymakamı Süleyman Erdoğan, İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul izlerken, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğu da CHP milletvekilleri ve belediye başkanları ile uğrayarak halkı selamladı.

Güreş ağalığı için üç kişi yarışırken en yüksek rakamı veren işadamı Kemal Uluçay bu yılki güreşlerin ağası oldu. Başpehlivanlık güreşlerinde Orhan Okulu ile İsmail Balaban er meydanına çıkarken başpehlivan Balaban oldu, Okulu ikinciliği aldı. Başpehlivanlık güreşlerinde üçüncülüğü ise Mehmet Yeşil Yeşil ile Serkan Serttürk paylaştı. Başaltında Hasan Borucu birinci, Serkan Duman ikinci, Durmuş Altın ve Faruk Koca üçüncü oldu. Büyük Orta Boyda Kürşat Korkmaz birinci, Şevket Can ikinci, Süleyman Başer ile Oğuz Kara üçüncü oldu. Küçük Orta Büyük Boyda Kazım Şan birinci, Mevlüt Köken ikinci, Sefa İğde ile Ali Topal üçüncü oldu. Küçük Orta Küçük Boyda Yılmaz Borucu birinci, Hasan Kuzu ikinci, Sefa Buğra Ocakçı ile Ramazan Gürgen üçüncü oldu. Deste Büyük Boyda ise Onur Susuz birinci, Hasan Güzeller ikinci, Gökhan Yıldız ile Emircan Kara üçüncü olmayı başardı. Deste Orta Boyda Muhammet Can Kuzay birinci, Semih Bayram Yılmaz ikinci, Serkan Dedemoğlu ile Tolga Odabaşı üçüncü oldu. Deste Küçük Boyda Alparslan Bayraklı birinci, Ömer Yener ikinci, Süleyman Kozakoğulları ve Nasuh Üzer üçüncü oldu. Ayak Boyda Ali Kan birinci, Hasan Güzeller ikinci, Yılmaz Bakan ve Anıl Canet Üstündağ üçüncü oldu. Tozkoparanda Ali Tayyip Kaya birinci, Erman Özdemir ikinci, Adem Ayseli ve Kubilay Karakulak üçüncü oldu. Teşvik 2 Boyda Osman Kan birinci, Mert Öztürk Can ikinci, Enver Tunahan Çetin ve Berkay Bülüç üçüncülük kürsüsüne çıktı. Teşvik 1 Boyda Celal Bayer Çilenger birinci olurken, Enes Koca Kahya ikinci, Muharrem Akman ve Alper Önal üçüncü oldu. Minik 2 Boyda Görkem Yasin Şevik birinci, İlker Durmuş ikinci, Süleyman Cemal Coşkun ve Rıza Durmuş üçüncü oldu. Minik bir boyda ise Ramazan Yıldız Çilenger birinci, Muhammet Biçen ikinci, Ahmet Osman Keser ve Ali Güleç üçüncü oldu. Güreşlerde dereceye giren sporculara EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreterliği tarafından da hediyeler verildi.

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, güreşlerin başarılı bir organizasyonla gerçekleştiğini ifade ederek ilgi gösteren herkese teşekkür etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aksu Güreşlerinin Başpehlivanı İsmail Balaban Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement