Aktif Bank'tan "Spor Finansmanı Sertifika Programı" Na Destek - Son Dakika
Güncel

Aktif Bank'tan "Spor Finansmanı Sertifika Programı" Na Destek

Aktif Bank, Bahçeşehir Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (BAUSEM) ile iş birliğine giderek Türkiye'nin ilk "Spor Finansmanı Sertifika Programı" nın sponsorluğunu üstleniyor.

05.05.2016 13:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aktif Bank, Bahçeşehir Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (BAUSEM) ile iş birliğine giderek Türkiye'nin ilk "Spor Finansmanı Sertifika Programı" nın sponsorluğunu üstleniyor.

Aktif Bank açıklamasına göre, Aktif Bank, BAUSEM ile gerçekleştirdiği iş birliğinde Türkiye'nin ilk "Spor Finansmanı Sertifika Programı"nın sponsorluğunu üstleniyor.

Spor yönetimi ve finansmanı alanında uzmanlaşmış insan kaynağı ihtiyacına yönelik hazırlanan kapsamlı program ile spora finansal desteğin yanı sıra sektörde nitelikli insan kaynağının yetiştirilmesi hedefleniyor.

Program aynı zamanda, dünya genelinde spor kulüplerinin finansal açıdan zorluklar yaşadığı bir dönemde, bu alanda uzmanlaşmış isimlerin sözcülüğünde, spor finansmanı ve spor yönetimi alanında kalifiye insanların yetişmesine öncülük edecek.

Doç Dr Deniz Gökçe, Melih Şendil, Yiğiter Uluğ, Hikmet Karaman gibi isimler ile birlikte, Bahçeşehir Üniversitesinin spor alanında uzman akademisyenleri Doç Dr Gülberk Gültekin Salman ve Yrd Doç Dr Bülent Anıl'ın da yer alacağı programda, katılımcılar spor endüstrisi ve yönetimi, spor pazarlaması, spor iletişimi, spor ekonomisi, spor finansmanı ve yayın hakları gibi konularda bilgilendirilecek.

Programda, Aktif Bank'tan üst düzey yöneticilerinin de katılımıyla spor finansmanı dersi yer alacak.

Genel katılıma açık olan programa, üniversite öğrencileri ve mezunların yanı sıra, spor finansmanıyla ilgili kendini geliştirmek isteyen herkes katılım gösterebilecek.

14 Mayıs'ta başlayacak, her cumartesi ve pazar, toplam 36 saat ve 3 hafta sürecek olan program, yoğun bir içerikle katılımcılarına kapılarını açıyor. Spor Finansmanı Programını başarıyla tamamlayan katılımcılar, programa katıldıklarını belgeleyen; Bahçeşehir Üniversitesi, Aktif Bank ve BAUSEM logolu; Bahçeşehir Üniversitesi Rektörü ve Sürekli Eğitim Merkezi Direktörü imzalı sertifika ile programdan ayrılıyor.

Detaylı bilginin bausem.bahcesehir.edu.tr adresinde yer aldığı "Spor Finansmanı Sertifika Programı"na kayıt için bausem@cec.bau.edu.tr adresinden ya da 212 381 59 36 numaralı telefondan BAUSEM'e ulaşmak mümkün.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Aktif Bank'tan 'Spor Finansmanı Sertifika Programı' Na Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement