Aktif Şehir Karşıyaka'da şampiyon Atakent… - Son Dakika
Güncel

Aktif Şehir Karşıyaka'da şampiyon Atakent…

Aktif Şehir Karşıyaka\'da şampiyon Atakent…

Bostanlıspor Kulübü'nün Karşıyaka Belediyesi, Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte düzenlediği "Aktif Şehir Karşıyaka Ortaokullar Futbol Turnuvası" bugün oynanan final maçıyla sona erdi.

22.04.2016 14:05  Güncelleme: 14:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bostanlıspor Gode Cengiz Spor Tesisleri Suni Çim Sahada 23 Ortaokul futbol takımının katılımıyla bir ay süren "Aktif Şehir Karşıyaka Ortaokullar Futbol Turnuvası"nın son gün maçları nefesleri kesti. Finalde Atakent Erdoğan Kibarer Ortaokulu Girne Ortaokulu'nu 2-1 yenerek şampiyonluğa ulaştı. Maçta Umut'un golüyle 1-0 geriye düşen Atakent, Mertcan'ın golleriyle şampiyonluğa 2. Yarıda ulaştı.

Kalabalık seyirci önünde oynanan maçtan önce 3.lük-4.lük karşılaşması yapıldı. Mavişehir Ortaokulu ile Metin Aşıkoğlu Ortaokulu arasında büyük bir çekişmeye sahne olan karşılaşmayı Ateş ve Emre'nin golleriyle 2-0 kazanan Mavişehir "Aktif Şehir Karşıyaka Ortaokullar Futbol Turnuvası"nda 3.lük kupasına uzandı. Metin Aşıkoğlu da 4.lükte kaldı.
Turnuvada lig komitesi ve hakemlerin kararıyla Yamaç Ortaokulu fair play ödülüne layık göründü.
"Aktif Şehir Karşıyaka Ortaokullar Futbol Turnuvası"nda final maçından sonra ödül töreni yapıldı. Yamaç Ortaokulu'na Fair Play Ödülü'nü Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Fair Play Komisyonu üyesi olan Bostanlıspor Kulübü Başkanı Avni Erboy verdi.

Şampiyon takıma kupa ve madalyalarını Karşıyaka Belediyesi Spor İşleri Müdürü Gürcan Aşkın alkışlar arasında takdim etti. Aşkın yaptığı konuşmada, turnuvadan son derece keyif aldığını ve son final maçının futbol adına zevk verdiğini ve izlediği en güzel final maçlarından birisi olduğunu ifade etti. Karşıyaka Belediyesi Spor İşleri Müdürü Gürcan Aşkın, "belediyemiz her zaman amatör sporun ve sporcunun yanındadır. Sizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayacağız" dedi.

Finali kaybeden, turnuvanın ikincisi olan Girne Ortaokulu'na ikincilik kupa ile futbolcularına da madalyalarını Bostanlıspor Kulübü Başkanı Avni Erboy verdi.

Üçüncü Mavişehir Ortaokulu'na üçüncülük kupası ve madalyalarını Milli Eğitim Müdürlüğü adına da Atakent Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Erol Aral sundu.

Turnuvanın dördüncüsü Metin Aşıkoğlu Ortaokulu'na kupa ve madalyalarını, turnuvada şampiyonluğu elde eden Atakent Erdoğan Kibarer Ortaokulu Müdürü Rahmi Önder Karamustafaoğlu takdim etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Aktif Şehir Karşıyaka'da şampiyon Atakent… - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement