Akü Hastanesinde Hastaların Ultrason Cihazı Sıkıntısına Yönetim Kayıtsız Kalmadı - Son Dakika
Yerel

Akü Hastanesinde Hastaların Ultrason Cihazı Sıkıntısına Yönetim Kayıtsız Kalmadı

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Ahmet Necdet Sezer Araştırma ve Uygulama Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Polikliniğinde hasta yoğunluğunun aşırı şekilde artmasından kaynaklı yaşanan “ultrason” cihazı sıkıntısının yakın bir zamanda çözüleceği belirtildi.

06.06.2016 15:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Ahmet Necdet Sezer Araştırma ve Uygulama Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Polikliniğinde hasta yoğunluğunun aşırı şekilde artmasından kaynaklı yaşanan "ultrason" cihazı sıkıntısının yakın bir zamanda çözüleceği belirtildi.

Kadın Doğum ve Çocuk Polikliniğinde hastalar tarafından şikayet konusu haline gelen ultrason cihazı sıkıntısının giderilmesi için harekete geçildiğini kaydeden AKÜ Hastanesi Başhekimi ve AKÜ Tıp Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Adem Aslan, yeni ve daha teknolojik bir ultrason cihazının alımının gerçekleştiği ve kısa bir sürede kurulumunun yapılacağını aktardı. Hastaneye başvuran kişi sayısının yani günlük hasta sayısının her geçen gün arttığını dile getiren Prof. Dr. Aslan, "Hastanemize günlük yaklaşık 2 bin 200 hasta geliyor, bu gerçekten ciddi bir oran. Hastane olarak hastaların talebini karşılamaya yönelik sürekli bir çalışma içerisindeyiz. Özellikle teknoloji alt yapımızı ve cihaz envanterimizi arttırmak için gerekli çalışmaları mevzuat çerçevesinde takip ediyor ve yapıyoruz. Para ya da ödenek gibi bir sıkıntımız kesinlikle yok. Kadın Doğum ve Çocuk Polikliniğinde cihaz sıkıntısını gidermek amacı ile üst düzey bir ultrason cihazı alındı, yakında kurulumu yapılacak ve hastalarımıza hizmet vermeye başlayacak" diye konuştu.

ŞİKAYETLER YENİ CİHAZLA GİDERİLECEK

Öte yandan, hastane Kadın Doğum ve Çocuk Polikliniğinde hastalardan gelen ultrason cihazı yetersizliği şikayetlerinin de yeni kurulacak cihaz ile birlikte giderileceği ifade edildi. Günlük yaklaşık 200 hastaya hizmet veren serviste hasta yoğunluğuna bağlı olarak zaman zaman görevli personelinde ultrason cihazı eksikliğinden dolayı sıkıntı çektikleri öğrenildi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akü Hastanesinde Hastaların Ultrason Cihazı Sıkıntısına Yönetim Kayıtsız Kalmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement