AKUT Spor Kulübü Fuara Damgasını Vurdu - Son Dakika
Güncel

AKUT Spor Kulübü Fuara Damgasını Vurdu

AKUT Spor Kulübü; AKUT gönüllülerini spora teşvik etmek, millî takıma sporcu yetiştirmek, sağlıklı yaşamı desteklemek ve genç sporculara imkân yaratmak amaçlarıyla, çalışmalarına 11 branşta devam ediyor.

21.09.2017 18:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AKUT Spor Kulübü, Atletizm, Dağcılık, Bisiklet, Futbol, Oryantiring, Motosiklet, Geleneksel Türk Okçuluğu, Kar Sporları (Kayak ve Snowboard), Kitesurf ve Sualtı branşları kapsamında, bugüne dek 64'ü millî sporcu statüsünde 715 sporcu yetiştirdi.

TÜYAP Fuar ve Fuarcılık A.Ş. tarafından, 14-17 Eylül 2017 tarihleri arasında, Büyükçekmece TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi'nde, bu yıl 2'incisi düzenlenen "SPOR VE AKTİF YAŞAM" fuarında yer alan AKUT Spor Kulübü, fuara damgasını vurdu.

4 gün devam eden fuar boyunca, katılımcıların yoğun ilgi ve sempatisiyle karşılaşan gönüllü sporcularımız, sporun ve sağlıklı yaşamın önemini vurgulayarak, çalışmalarımız hakkında bilgi aktarımında bulundular.

Başkanımız Ali Nasuh Mahruki'nin, ülkemize büyük gurur yaşatan 1995 yılındaki Everest tırmanışında üzerinde olan kıyafet ve teknik donanım, manken üzerinde fuarda sergilendi ve büyük ilgi topladı. Başkanımız Ali Nasuh Mahruki'nin düzenlediği Fotoğraflarla Dağcılık ve Temel Afet Bilinçlendirme seminerleri de dikkatle takip edildi.

Dağcılık Branşı gönüllü sporcularımız, fuar alanında yaptıkları iniş gösterisinin sonrasında, biri omurilik felci olan birçok vatandaşımıza ipli sistemle tırmanma deneyimi yaşatarak, ziyaretçilere keyifli anlar yaşattılar.

Oryantiring branşı gönüllülerimizin düzenlediği "Oryantiring" konulu temel eğitimin sonrasında yapılan uygulamalı yön bulma pratiği, davetliler için heyecanlı ve farklı bir deneyim oldu
AKUT Kar Sporları (Kayak ve Snowboard) ve Oryantiring branşlarımız da fuar programı çerçevesinde kendi alanlarıyla ilgili sunum yaptılar.

AKUT ADIM ADIM gönüllü koşucularımız, Kasım ayında 39. Kez düzenlenecek olan Vodafone İstanbul Maratonu'nun İstanbul'a kattığı değer ve tüm dünyada uygulanan yardımseverlik koşularının önemi hakkında bilgi paylaşımında bulundular.

SPOR VE AKTİF YAŞAM Fuarı'nda sağlamış olduğu ücretsiz stand için TÜYAP'a teşekkür ederiz.

"Sivil Toplum Kuruluşu" alanında dünyanın en güzel ve en başarılı örneklerinden biri olan AKUT, arama-kurtarmada gösterdiği başarıyı, elde ettiği ulusal ve uluslararası 500'ü aşkın derece ile sporda da göstererek ülkemizi tüm dünyada başarıyla temsil etmeye; ülkemize ve hayata değer katmaya devam etmektedir

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel AKUT Spor Kulübü Fuara Damgasını Vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement