Akyad'dan Bin 200 Aileye Ramazan Yardımı - Son Dakika
Yerel

Akyad'dan Bin 200 Aileye Ramazan Yardımı

Akyad\'dan Bin 200 Aileye Ramazan Yardımı

Merkezi İstanbul’da bulunan Adıyaman Kültürünü Yaşatma Derneği (AKYAD), Adıyaman ve ilçelerinde ihtiyaç sahibi bin 200 aileye Ramazan kumanyasını ulaştırdı.

10.06.2017 14:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Merkezi İstanbul'da bulunan Adıyaman Kültürünü Yaşatma Derneği (AKYAD), Adıyaman ve ilçelerinde ihtiyaç sahibi bin 200 aileye Ramazan kumanyasını ulaştırdı.

AKYAD'ın organize ettiği ve işadamlarının destek verdiği yardım kampanyası ile yardıma muhtaç bin 200 aileye yardım ulaştırıldı. Hazırlanan Ramazan kumanyaları paketlenerek araçlarla Adıyaman'a getirildi. Adıyaman, Kahta, Sincik ve Gerger ilçelerinde yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere dağıtıldı.

Ramazan Ay'ının aynı zaman paylaşma ayı olduğuna dikkat çeken AKYAD Başkanı Orhan Güzelaydın, kardeşliği ve paylaşmayı hissetmek kadar dünyada daha güzel bir duygunun olmadığını söyledi.

Başkan Güzelaydın, "Geçen sene Kahta'ya 700 kumanya ile geldik. Bu sene hedefimizi biraz daha artırarak sayıyı bin 200 kumanyaya çıkardık. Önümüzdeki sene inşallah bu sayıyı daha katlamayı düşünüyoruz. Adıyaman'da ve ilçelerinde dağıtımını yapacağız. AKYAD olarak, iftar programları yerine ihtiyaç sahiplerine yardım etmeyi tercih ettik. Çünkü biliyoruz ki, paylaşmak onu yemekten daha lezzetlidir. Dünyada paylaşmak kadar daha lezzetli bir duygu yok. Bize bu duyguları hissetmemize vesile olan ve yardım kampanyamıza destek veren İstanbul'daki iş adamlarına teşekkür ediyorum. Onların gönderdiği yardımlar ile bugün burada kumanya yardımı yapabiliyoruz. Allah kısmet ederse gelecek yıl, bu yardımların sayısını daha da arttırmayı hedefliyoruz" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akyad'dan Bin 200 Aileye Ramazan Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement