Akyürek'den Yeni Eğitim Yılı Mesajı - Son Dakika
Yerel

Akyürek'den Yeni Eğitim Yılı Mesajı

Akyürek\'den Yeni Eğitim Yılı Mesajı

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek 2016-2017 eğitim-öğretim yılının başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

19.09.2016 12:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek 2016-2017 eğitim-öğretim yılının başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Akyürek mesajında, "Toplumların kalkınması rahat ve huzura ulaşmasının tek yolu bireylerinin iyi bir eğitim almasından geçmektedir. 2016-2017 eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın, onlara en iyi imkanları sağlamaya çalışan ailelerinin ve ülkenin her köşesinde büyük fedakarlıklarla hizmet veren öğretmenlerimizin coşkusunu yürekten paylaşıyorum. Öğrencilerimizin okul öncesinden, üniversiteye kadar çağın gereklerine uygun eğitim almaları, teknolojik imkanları en yüksek seviyede kullanmaları ve eğitim fırsatlarından aynı derecede faydalanmaları için, hüküm etlerimiz döneminde en büyük bütçeyi eğitime ayırarak, büyük eğitim atılımları gerçekleştirildi. Eğitime ve insana yapılan yatırımın geleceğe yatırım olduğunu biliyor bu anlayış içinde geleceğe yön verecek projeleri hayata geçirmeye devam ediyoruz. Yeni ve büyük Türkiye yolunda, çocuklarımızı ve gençlerimizi yarınlara en iyi biçimde hazırlamakta kararlıyız, emin adımlarla hedeflerimize doğru ilerliyoruz. Bu vesile ile öğretmenlerimize, çocuklarımızın yetiştirilmesindeki büyük fedakarlıkları, emekleri ve gönüllerinden gelen sevgi için teşekkür ediyorum. Onların bu çabası daha iyi bir Türkiye, daha iyi bir gelecek için en büyük güvencemizdir. Bu düşünceyle ilköğretim haftasını kutluyor, 2016-2017 eğitim- öğretim yılının öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerine yer verdi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akyürek'den Yeni Eğitim Yılı Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement