Al Ittihad'dan Garry Rodrigues itirafı: Olympiakos'a satıp sözleşmesinden kurtulmak istiyoruz - Son Dakika
Spor

Al Ittihad'dan Garry Rodrigues itirafı: Olympiakos'a satıp sözleşmesinden kurtulmak istiyoruz

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'nin 2 yıllığına kiraladığı Garry Rodrigues, bir kez daha Yunanistan yolcusu. Daha önce PAOK forması giyen Rodrigues için, bonservisini elinde bulunduran Al Ittihad kulübünden açıklama geldi ve başarılı futbolcuyu Olympiakos'a satarak sözleşmesinden kurtulmak istedikleri belirtildi.

02.09.2020 12:18  Güncelleme: 12:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'den ayrılarak Olympiakos'a gitmesi beklenen Garry Rodrigues için bonservisini elinde bulunduran Al Ittihad'dan açıklama geldi.

Al Ittihad Basın Sözcüsü Hüseyin El Şerif, 29 yaşındaki oyuncunun Olympiakos'a transfer olmasının mümkün gözüktüğünü söyledi.

"RODRIGUES'İ GÖNDERMEK İSTİYORUZ"

Hüseyin El Şerif, "İnanıyorum ki bir anlaşma sağlayacağız ve sonunda Garry Rodrigues kariyerine Olympiakos'ta devam edecek. Oyuncu Al Ittihad'a geri dönmek istemiyor. Takım da bu yüzden onu satmayı ve sözleşmesinden kurtulmayı istiyor" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe ile 1 yıl daha kiralık sözleşmesi bulunan Garry Rodrigues, sarı-lacivertli takımda geçen sezon 29 maça çıktı ve 4 gol, 6 asistlik performans sergiledi.

Al Ittihad\'dan Garry Rodrigues itirafı: Olympiakos\'a satıp sözleşmesinden kurtulmak istiyoruz

Son Dakika Spor Al Ittihad'dan Garry Rodrigues itirafı: Olympiakos'a satıp sözleşmesinden kurtulmak istiyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • babAKO: Galatasaray maçlarında hep sakat ne hikmetse kovun gitsin 5 5 Yanıtla
  • Murat: Araplar kurtulmak istiyorsa neden aldı gs ye el altından kaynak yaratmak için mi yoksa bu oyuncunun piyasası 1milyon euro 0 2 Yanıtla

Advertisement