Al Wahda ile sözleşmesini fesheden Emre Çolak konuştu: 2 aydır para alamıyorduk - Son Dakika
Spor

Al Wahda ile sözleşmesini fesheden Emre Çolak konuştu: 2 aydır para alamıyorduk

2018 yılında transfer olduğu Al Wahda kulübü ile sözleşmesini fesheden Emre Çolak, "2 aydır ödeme alamadığım için sözleşmemi feshettim ve FIFA'ya şikayet ettim" dedi.

23.10.2019 11:09  Güncelleme: 17:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Katar kulübü Al Wahda'dan ayrılan Emre Çolak suskunluğunu bozdu. Babası ile bir AVM'de görüntülenen yıldız futbolcu "Yaklaşık 2 aydır kulüpten ödeme alamıyorduk, gidişat kötüye gidince ben de sözleşmemi feshedip FIFA'ya şikayet ettim." ifadelerini kullandı.

Emre Çolak'ın adı Süper Lig ekiplerinden Galatasaray ve Kasımpaşa ile anılıyor. Kariyeri boyunca 258 resmi maça çıkan Emre Çolak, 25 gol atıp, 30 asist yaptı.

Al Wahda ile sözleşmesini fesheden Emre Çolak konuştu: 2 aydır para alamıyorduk

EMRE ÇOLAK KİMDİR?

Emre Çolak, ilk resmi maçına 23 Mayıs 2007 tarihinde Bursaspor karşısında çıkarak, "11" numaralı formasıyla deplasmanda Bursaspor'u 4-2 yendikleri maçta takımının üçüncü golünü penaltıdan attı.

2009 yılında ise Galatasaray A2 takımından Galatasaray A Takımı kadrosuna alındı. Galatasaray formasıyla ilk resmi maçı ise Galatasaray'ın Denizli Belediyespor'u 5-1 mağlup ettiği 17 Ocak 2010 tarihinde oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçı oldu. Bu karşılaşmanın 46.dakikasında Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard tarafından Caner Erkin'in yerine oyuna dahil edilen Emre Çolak, ilk golünü 62. dakikada penaltıdan ve diğer golünü ise frikikten 65 dakikada olmak üzere çıktığı ilk resmi maçta 2 gol birden atan ender futbolculardan da biri oldu. Emre Çolak, Galatasaray'da toplam 183 maça çıktı. 21 gol attı, 16 sarı kart gördü ve aynı zamanda 2 kırmızı kart gördü.

27 Mayıs 2016 tarihinde İspanya takımlarından Deportivo'ya giden Emre Çolak, Deportivo La Coruña 2018 yılında küme düştükten sonra 1 Haziran 2018 tarihinde Birleşik Arap Emirlikleri ekiplerinden Al Wahda ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Emre Çolak, Deportivo'da oynadığı 2 sezonda 63 maça çıkarken 5 gol 11 de asist yaptı. Emre Çolak, 1 Haziran 2018 tarihinde Birleşik Arap Emirlikleri ekiplerinden Al Wahda takımına 2 milyon ücret ve 1 milyon bonservis bedeli karşılığında transfer oldu.

Al Wahda ile sözleşmesini fesheden Emre Çolak konuştu: 2 aydır para alamıyorduk

Son Dakika Spor Al Wahda ile sözleşmesini fesheden Emre Çolak konuştu: 2 aydır para alamıyorduk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Ortis: Bu futbolcuların hesabı milyon eurolar dolu. 2 ay taksidi yatmayınca ne kaybediyorlar ben onu anlamıyorum. Biz 2 ay maaşımızı almasak ne hale düşeceğimiz belli de bunlara ne oluyor? 11 0 Yanıtla
  • Mert ali: 2 ay belki daha fazladır evine ekmek götüremeyenler var karnını tam doyuramayanlar onlar ne yapsın 8 0 Yanıtla
  • Hasan terbasan: Vitaminsiz 7 0 Yanıtla
  • Net: Gs de belki 10 ay alamadın ama sesin çıkmadı. Mutsuzum, fırsattan istifade ettim deyiver canımı ye... 4 0 Yanıtla
  • ////////////////: DÜNYA YILDIZIYDI HANİ GS BÜYÜK YILDIZINI KAYBETTİ DİYE YAZAN GAZETECİ MÜSVETTELERİ ŞİMDİDE GERİ DÖNÜYOR KAÇIRILMAZ YILDIZ DERLER BU ADAM 2.LİG OYUNCUSU 0 0 Yanıtla

Advertisement