Ala: "Türkiye AK Parti İktidarında 3,5 Kat Büyüdü" - Son Dakika
Güncel

Ala: "Türkiye AK Parti İktidarında 3,5 Kat Büyüdü"

Ala: "Türkiye AK Parti İktidarında 3,5 Kat Büyüdü"

Seçim çalışmalarına İnegöl’de devam eden AK Parti Bursa milletvekili adayı Efkan Ala, Cerrah, Yeniceköy ve Sarıpınar mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek destek istedi.

18.06.2018 12:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seçim çalışmalarına İnegöl'de devam eden AK Parti Bursa milletvekili adayı Efkan Ala, Cerrah, Yeniceköy ve Sarıpınar mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek destek istedi.

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan ve yönetim kurulu ile parti üyeleriyle birlikte Cerrah ve Yeniceköy mahallerini ziyaret eden İçişleri eski Bakanı Efkan Ala, vatandaşların meselelerini dinledi. Ala, istikrarı seçen Türkiye'nin AK Parti iktidarında 3,5 kat büyüdüğünü belirtti. En büyük gücün sandık olduğunu ifade eden Efkan Ala, "Türkiye'de seçimler yüksek standartlarda yapılıyor. Sandıktan istikrar çıkınca çıta yükseliyor. Türkiye AK Parti iktidarlarında bugüne kadar 3,5 kat büyüdü. Keşke Irak'ta da, Suriye'de de, Mısır'da da, Libya'da da demokratik seçimler yapılsaydı da bu hale gelmeseydiler. Bizim bir kere şunu tespit etmemiz gerekiyor, en büyük gücümüz o sandık. Hepimiz gidip oyumuzu veriyoruz. Bu verdiğimiz oylar o kadar kıymetli ki, milletin iradesini ortaya çıkarıyor. ve şimdi hemfikiriz; sandıktan kim çıkarsa memleketi belli bir süre o yönetecek. Beğenirsek yola devam diyeceğiz, beğenmezsek başkasını seçeriz. Bu başlı başına en kıymetli varlığımız. İslam ülkeleri arasında Türkiye'yi en gelişmiş ülke yapan nedir? Biz bir karar verdik. Türkiye'de 81 milyon olarak sandıktan kim çıkarsa ülkeyi o yönetecek dedik. Bunu da hep birlikte biz sağladık. Onun için verdiğimiz oyun, önümüze konulan sandığın, oradan çıkan iradenin önce neler yapabildiğini hatırlamamız lazım. Ondan yoksun olan ülkelerin, sandık işini başaramayan ülkelerin, petrol diyası olsa bile, altın ülkesi olsa bile nasıl perişan olduklarını görüyoruz. Sandıktan istikrarı çıkardığımızda Türkiye hep birlikte ilerliyor. Türkiye ilerledikçe gelirlerimiz arıyor. Biz büyük bir devletiz. Büyük devletlerin büyük problemleri olurx ama önemli olan onları çözerek yola devam etmektir. Bizde onları çözerek yola devam ediyoruz. Türkiye olarak her türlü istikrarı yakaladık. Dış güçlere fırsat vermeyecek 5 yıllık istikrarı hep birlikte işçisiyle, memuruyla ortaya koyarsak, 5 yıl sonra çok güzel bir ülkeye adım atmış oluruz" dedi.

Türkiye'nin AK Parti iktidarında 3,5 kat büyüdüğünü belirten Efkan Ala, "Bursa'nın 3 milyar dolar dış ticaret hacmi vardı. Şuan bu rakam 15 milyar dolara çıktı. Bu rakamla dünyada 122 ülkeden fazla dış ticaret hacmine sahip. Ülkemiz şu an dünyanın ekonomik olarak gelişmiş 20 ülkesi arasında. Hedefimiz ise, ilk 10 ülke arasında girmektir. Bunun içinde tek ihtiyacımız olan şey istikrardır. Bunu da milletimiz sandıkta iradesini ortaya koyarak gösterecektir. Seçim beyannamemiz de tarımı ana başlık haline getirdik. Bugüne kadar duble yollar, hastaneler nasıl ana başlık haline getirip çözdüysek, tarımda yaşanan sorunları da bu dönem çözeceğiz" şeklinde konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ala: 'Türkiye AK Parti İktidarında 3,5 Kat Büyüdü' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde Adaylar Araçları Propaganda Amacıyla Kullandı
    11:39 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde Adaylar Araçları Propaganda Amacıyla Kullandı

    Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin kampanya döneminde adaylar, römork, tır, minibüs ve kamyonet gibi araçları billboard gibi kullanarak propaganda yaptı. Ankara'nın işlek cadde ve sokakları ile şehirlerarası yollara park edilen araçlar, partilerin renkleri, logoları ve adayların fotoğraflarıyla giydirildi. Bu araçlar, seçim bölgelerinde billboard görevi görerek adayların vaatlerini ve sloganlarını seçmenlere ulaştırmaya çalıştı. Seçimlerin ardından ise bu araçlar tekrar aktif kullanılmaya başlanacak.

  • Manisa'da Kiraz Üreticileri Bereketli Bir Sezon Bekliyor
    11:37 Manisa'da Kiraz Üreticileri Bereketli Bir Sezon Bekliyor

    Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde, kiraz ağaçlarının çiçeklerinin bolluğu üreticileri yeni sezon için umutlandırdı. Üreticiler, zirai mücadele ve ağaç bakım çalışmalarını sürdürerek bereketli bir sezon bekliyor. Kirazın aromasının buraya özgü olduğunu belirten üreticiler, bu yıl daha iyi bir rekolte beklediklerini ifade etti.

  • Başakşehir'de Kedi Öldüren Sanığın Cezasına İtiraz Edildi
    11:35 Başakşehir'de Kedi Öldüren Sanığın Cezasına İtiraz Edildi

    Başakşehir'de sitenin asansöründe bir kedinin öldürülmesi suçundan 2 yıl 6 ay hapis cezası alan sanığın cezasının az olduğu gerekçesiyle savcılık tarafından itiraz edildi. Savcılık, sanığın eyleminin canavarca hisle ve eziyet çektirerek gerçekleştirildiğini belirterek, daha ağır bir ceza verilmesi gerektiğini savundu. İtiraz dilekçesinde, temel cezanın belirlenmesinde yanılgıya düşüldüğü ve sanığın tutuklanması talep edildi.

  • AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu ve Özkan Alp ile 'Odunpazarı Cumhur Yürüyüşü' gerçekleştirdi
    11:35 AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu ve Özkan Alp ile 'Odunpazarı Cumhur Yürüyüşü' gerçekleştirdi

    AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nebi Hatipoğlu, Odunpazarı Belediye Başkan adayı Özkan Alp ve partililerle birlikte 'Odunpazarı Cumhur Yürüyüşü' gerçekleştirdi. Hatipoğlu, yürüyüş sırasında vatandaşlarla buluşarak desteklerini istedi.

  • Bilecik'te vatandaşlar dolandırıcılık konusunda bilgilendiriliyor
    11:34 Bilecik'te vatandaşlar dolandırıcılık konusunda bilgilendiriliyor

    Bilecik Toplum Destekli Polislik ekipleri, dolandırıcılık ve iletişim yoluyla dolandırıcılık konularında vatandaşları bilgilendirmek için çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi. Ayrıca, ekipler Toplum Destekli Polislik hizmetleri hakkında da bilgi vererek, halkın yanında olduklarını ve güvenli bir gelecek için çalıştıklarını vurguladı.

  • Denizli'de motokuryenin ölümüne neden olan sürücü aranıyor
    11:33 Denizli'de motokuryenin ölümüne neden olan sürücü aranıyor

    Denizli'de siparişi teslim etmeye giderken hatalı sollama yapan otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden motokuryenin ölümüne neden olan sürücü, her yerde aranıyor. Kazanın ardından olay yerinden kaçan ve kısa bir süre sonra yakalanan araç sahibi kadının, kaza anında yolcu konumunda bulunduğu öğrenildi.

  • Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'nde iftar yemeği düzenlendi
    11:33 Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'nde iftar yemeği düzenlendi

    Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'nde akademik ve idari personel bir araya gelerek iftar yemeği programı düzenlendi. Rektör Prof. Dr. Şükrü Beydemir, katılımcılara teşekkür ederek ramazanın birlik ve beraberlik içinde geçmesi dileğinde bulundu.

  • Elazığ'da yağışlarla birlikte istinat duvarı çöktü
    11:32 Elazığ'da yağışlarla birlikte istinat duvarı çöktü

    Elazığ'da sağanak yağışlardan dolayı istinat duvarı çökerken, çevrede yaşayan vatandaşlar yıkılan yerin bir an önce onarılmasını istedi.


Advertisement