Alaca Belediyesi'nden Judo Turnuvası - Son Dakika
Yerel

Alaca Belediyesi'nden Judo Turnuvası

Alaca Belediyesi\'nden Judo Turnuvası

Çorum'un Alaca Belediyesi tarafından iller arası judo turnuvası düzenlendi.

01.10.2013 18:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum'un Alaca Belediyesi tarafından iller arası judo turnuvası düzenlendi.

Alaca Spor Salonu'nda gerçekleştirilen turnuvaya Ankara, Samsun, Sinop, Yozgat, Çankırı, Erzurum, Bartın, Kırıkkale, Giresun, Kastamonu illerinden toplamda 300 sporcu katıldı.

Turnuvanın açılış seronomisinde konuşan Belediye Başkanı Muhammet Esat Eyvaz, genç sporcuların başarılarının ailelerini sevindirdiği gibi kendilerini de gururlandırdığını belirterek, "Ailenizi ve bizleri gururlandırdığınız kadar da milletimizin ve devletimizin itibarını artırıyor. Onun için sevgili gençlerimiz sizlere teşekkür ediyor başarılar diliyorum. İlçemiz için önemli bir organizasyon. Bu organizasyonun ülkemiz ve ilçemizin birliğine, dirliğine, kardeşliğine ve dostluğuna vesile olmasını diliyorum. Sporcularımıza ve görev alan herkese başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Eyvaz, turnuvanın gerçekleşmesinde katkıda bulunan Kaymakam Ayhan Yazgan, Alaca Belediyespor Kulübü Başkanı Süleyman Eryılmaz Gençlik Spor İl Müdürü Haşim Eğer ve Judo Federasyonu'na teşekkür etti.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer ise, Alaca Belediyesi'nin sportif faaliyetlere önem verdiğini belirterek, turnuvanın düzenlenmesine öncülük eden Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz, Belediyespor Kulübü Başkanı Süleyman Eryılmaz'a teşekkür etti.

İller arası Muay Thai şampiyonasının da Alaca'da yapıldığını hatırlatan Eğer, Muay Thai7de olduğu gibi judo turnuvasından da yüzlerinin akıyla çıkacaklarını belirtti.

Konruşmaların ardından müsabakalara geçildi. Müsabakanın ardından dereyece giren sporcular ve takımlara ödülleri verildi. Açılışa Eyvaz'ın yanısıra Emniyet Müdürü Tamer Azem Arslan, Çopraşık Belediye Başkanı Seyfettin Arslan, Büyükhırka Belediye Başkanı Arslan Şahin İlçe Milli Eğitim Müdürü Selçuk Güneş, AK Parti İlçe Başkanı Ümit Tokgöz, CHP İlçe Başkanı İsmail Çimen ve davetliler katıldı. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Alaca Belediyesi'nden Judo Turnuvası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement