Alaçam'da kimse ekmeksiz kalmadı - Son Dakika
Güncel

Alaçam'da kimse ekmeksiz kalmadı

Alaçam\'da kimse ekmeksiz kalmadı

Samsun'un Alaçam ilçesindende ekmekler fırın araçları ve Vefa Sosyal Destek Grubu aracılığıyla dağıtılıyor.

11.04.2020 19:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'un Alaçam ilçesindende ekmekler fırın araçları ve Vefa Sosyal Destek Grubu aracılığıyla dağıtılıyor.

Alaçam Kaymakamı Fikret Zaman, İçişleri Bakanlığı tarafından 30 büyükşehir ile Zonguldak'ta, il sınırları içinde 2 gün boyunca sokağa çıkma yasağı getirmesinin ardından Alaçam'da vatandaşların ekmek ihtiyaçlarını fırınların araçları ve Vefa Sosyal Destek Grubu aracılığıyla giderildiğini bildirdi.

Kaymakam Zaman, "Fırınlar ekmek dağıtımı için mahallelere gelecekler. Eczane, Sağlık kuruluşu hizmet verecek. Jandarma bölgesindeki mahallelerde de ekmek dağıtımı planlanacak. Güvenlik görevlilerine yardımcı olacaklar. Herhangi bir sorunda vefa sosyal destek hattı 24 saat esasına göre çalışmaktadır. Her ihtimale karşı ilçemizde Cumartesi günü nöbetçi petrol, emniyet, kaymakamlık, tarım gibi kurumların ihtiyaçlarını karşılamak için nöbetçi olarak belirlendi. Pazar günü ise belediye, orman gibi kurumlar dikkate alınarak nöbetçi petrol olacak. Mahalle muhtarları kamu düzenini sağlamak konusunda görevli arkadaşlar olarak siz sahada olabilirsiniz. Ancak yanınızda kimse bulunmayacak. Muhtarlarımız ve imamlarımız bu konuda duyuru yapmaları sağlanacak. Sokak hayvanlarının beslenmelerinin engellenmemesi ve hayatlarını sürdürebilmeleri amacı ile sokak hayvanlarını beslemek bunlara yiyecek vermek amacı ile sokağa çıkmak isteyen ve daha önceden beri sokak hayvanlarını besleyen vatandaşlarımıza sadece bu amacı gerçekleştirmek için izin verilmesi hususunda ilgililerce müsaade edilecek" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Alaçam'da kimse ekmeksiz kalmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement