Alaçatı'da Moda ve Sanat Festivali - Son Dakika
Kültür Sanat

Alaçatı'da Moda ve Sanat Festivali

Ege Giyim Sanayicileri Derneği (EGSD) ve Çeşme Belediyesi'nin organize ettiği Alaçatı Millfest 2016 Moda ve Sanat Festivali kapsamında defile düzenlendi.

30.07.2016 12:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ege Giyim Sanayicileri Derneği (EGSD) ve Çeşme Belediyesi'nin organize ettiği Alaçatı Millfest 2016 Moda ve Sanat Festivali kapsamında defile düzenlendi.

Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, EGSD Başkanı Mukadder Özden, modacı Atıl Kutoğlu ve çok sayıda sektör temsilcisinin bulunduğu defilede, giyim firmalarının 2016-2017 yaz kreasyonları tanıtıldı.

Defile öncesi bir açıklama yapan Belediye Başkanı Dalgıç, çok sayıda genç tasarımcının bu organizasyonla mesleğe adım attığına işaret ederek, giyim sektörünün önde gelen markaları ve isimlerinin organizasyon sayesinde bir araya gelme fırsatı bulduğunu belirtti.

Ege Giyim Sanayicileri Derneği Başkanı Mukadder Özden ise 15 Temmuz darbe girişimine dikkat çekerek yaşanan olaylar sonrasında ülkede hayatın devam ettiğini göstermek adına bu defileyi organize ettiklerine vurguladı.

Özden, "Millfest 2016'da gördüğümüz ilgi bizleri son derece memnun etti. Moda dünyasının önde gelen isimleri genç tasarımcı arkadaşlarımızla bir araya gelerek deneyimlerini aktardılar. Satış reyonlarında ise insanların ürünlere gösterdikleri ilgi muhteşem. Burada olmaktan son derece memnunuz ve burada olmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Alaçatı'da Moda ve Sanat Festivali - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement