Alagöz'den, Yazıcıoğlu Anısına İftar - Son Dakika
Yerel

Alagöz'den, Yazıcıoğlu Anısına İftar

Alagöz\'den, Yazıcıoğlu Anısına İftar

BBP eski MKYK Üyesi, işadamı Ali Alagöz, Kahramanmaraş'ta 4 yıl önce meydana gelen helikopter kazasında yaşamını yitiren BBP Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nu anmak maksadıyla iftar yemeği verdi.

26.07.2013 14:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BBP eski MKYK Üyesi, işadamı Ali Alagöz, Kahramanmaraş'ta 4 yıl önce meydana gelen helikopter kazasında yaşamını yitiren BBP Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nu anmak maksadıyla iftar yemeği verdi. Yaklaşık 500 kişinin katıldığı iftar davetinde Yazıcıoğlu için dualar edildi.

Battalgazi Mahallesi'ndeki evinin önünde büyük bir davetli topluğuna iftar yemeği veren Alagöz, dava arkadaşı, yol arkadaşı Muhsin Yazıcıoğlu anısına verdiği iftara katılanlara teşekkür etti.

Alagöz, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"İftarımızın gayesi rahmetlik dava arkadaşım, yol arkadaşım Muhsin Yazıcıoğlu'nu anma iftarıdır. Çokta kalabalık oldu. Buraya kadar gelen tüm davetlilere ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Burada tekrar Yazıcıoğlu'nu anmaktan dolayı gurur ve şeref duyuyoruz. Onu özlüyoruz. Özlemeye de devam edeceğiz. İnşallah ileride de bunu yapanların çıkmasını istiyoruz. Bunun için de kanuni yönlerden hukuk mücadelesi veriyoruz."

İftar yemeğine, Elbistan Kaymakamı Metin Maytalman, Belediye Başkanı Durmuş Küçük, Garnizon Komutanı Kurmay Binbaşı İbrahim Yazıcı, Emniyet Müdürü Barış Murat Başol, Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik, belde belediye başkanları, banka müdürleri, parti başkanları ve çok sayıda davetli katıldı. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Alagöz'den, Yazıcıoğlu Anısına İftar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement