Alan, "Hep Birlikte Yeni Zonguldak'ı İnşa Edeceğiz" - Son Dakika
Politika

Alan, "Hep Birlikte Yeni Zonguldak'ı İnşa Edeceğiz"

Alan, "Hep Birlikte Yeni Zonguldak\'ı İnşa Edeceğiz"

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan, Bahçelievler Mahallesi'nden İncivez Mahallesi son durak mevkisine kadar seçim gezilerini sürdürdü.

20.03.2019 22:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan, Bahçelievler Mahallesi'nden İncivez Mahallesi son durak mevkisine kadar seçim gezilerini sürdürdü. Alan, "Hep birlikte yeni Zonguldak'ı inşa edeceğiz" dedi.

AK Parti'nin 31 Mart 2019 günü yapılacak olan yerel seçimler öncesi 19'da 19 programı kapsamında 19 mahallede program düzenlendi. AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan, beraberindeki partililer ile birlikte Bahçelievler ve İncivez Mahalleleri'nde esnaf ve vatandaşla buluştu.

Projelerini anlatan Dr. Ömer Selim Alan, 31 Mart günü yapılacak olan seçimde destek istedi. İncivez Mahallesi son durak mevkisinde gerçekleştirilen mahalle mitinginde meşaleler ve konfetilerle karşılanan Dr. Ömer Selim Alan, "Bizler 19'da 19 programı kapsamında Bahçelievler'den buraya yürüye yürüye geldik. Aynı şekilde 18 mahallemizde bunu yapmış. Her geçen gün artan motivasyonumuz vatandaşlarımızın gözündeki istek, hizmet aşkı bizi daha motive ediyor. Allah hepinizden razı olsun. Emeğinize ve yüreğinize sağlık. 100 güne aşkın zamandır bütün teşkilatlarımızla sahadayız. Ama şurada 12 gün kaldı. Biraz daha gayret, kapı kapı gezmeye gayret edelim. El sıkmaya devam edelim. İnanın zafer çok yakın. Artık CHP'ye, MHP'ye hizmet istiyor biz de çok istiyoruz. Cumhurbaşkanımız da artık Zonguldak'ta ak belediyeciliğin tekrar gelmesini istiyor. 15 gün önce Zonguldak'taydı. Biz inşallah sizlerin katkısıyla, desteğiyle, duasıyla Cumhurbaşkanımıza 5 Aralık'ta verdiğimiz sözü tutacağız. Ondan sonra vatandaşımıza vermiş olduğumuz sözleri tutacağız. Projelerimizi en kısa sürede hayata geçireceğiz. Her şeyden önce tevazuuyla, samimiyetle, gayretle önce millet önce memleket önce Zonguldak diyeceğiz. Gönül belediyeciliği yapmaya talip olduğumuzu yapmaya haykıracağız. Gönüllere girmeye, gönüllere girerek vatandaşımızın hayır duasını almaya talibiz. Bu yola çıkarken dedik ki hep birlikte yeni Zonguldak. Yeni Zonguldak'ı beraber inşa edeceğiz" dedi.

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun ve Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan da büyük bir coşkuyla Zonguldak'a ak belediyeciliğin, gönül belediyeciliğinin kazandırılacağını ifade etti. Kadın Kolları Başkanı Züleyha Yazıcı Arıman da yerel seçimlerde yoğun çalışan kadın kollarına teşekkür etti. AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar ise "Yerel seçimler yaklaşıyor. 12 gün gibi kısa süre kaldı. Bu dönem içerisinde dolu dolu geçirmemiz lazım. Ama daha önemlisi şunu ifade etmek istiyorum. Zonguldak'taki özellikle belediyeden, yerel yönetimlerden Zonguldak halkı memnun değil. 10 yıldır Zonguldak'ı bu hale getiren zihniyetten memnun değiliz. Zonguldak'ın sakini değil sahibiyim diyen herkesin bu sürece destek vermesi lazım. Çünkü Zonguldak'ın beş yıllık yönetecek mülki amirini seçiyoruz. Kim becerikli, vizyonu olan, projesi olan çok değerli kardeşim daha önce Kızılay'da müdürlük yapmış, Zonguldak'ı iyi bilen Zonguldak'ı hasta edenlere karşı doktor kardeşimiz Ömer Selim Alan'ı belediye başkanı yapacağız" diye ifade etti.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen de "Biz topyekün AK Parti ailesi olarak gönül veren insanlar olarak Zonguldak'ı sevenler olarak hepimiz bu hizmete talibiz. Belediye Başkanı Ömer kardeşim ne kadar mesulse teşkilatlarımız, milletvekillerimiz aynı mesuliyetteyiz. Özellikle şunu tekrar söylüyorum. Ne kadar teşekkür etsek, sizlere ne kadar dua etsek azdır. Mahalle başkanlarımıza, ana kademeye, kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza AK Parti ailesinin tümüne tek tek teşekkür ediyoruz. Bunlar millete hizmet olarak geriye dönecektir. 31 Mart'a az kaldı. 31 Mart'ta inşallah inanın Zonguldak eski Zonguldak olmayacak. Zonguldak'ın çevresi de şekli de şemalı de inanın o yaptığımız projeler gözle görülür elle tutulur projeler. Bunu başladığımız zaman çok yakın zamanda bitirebileceğimiz projelerdir. Bu milletin medeniyeti köklü medeniyettir. Tarihe damga vurmuş medeniyettir. Bizi yıkamayacaklarını bilmiyorlar. Hala daha ders almamışlar. Bu seçimlerde de bunu kuvvetlendirerek süreci tamamlayacağız. Allah muvaffak etsin, muzaffer etsin" ifadelerine yer verdi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Alan, 'Hep Birlikte Yeni Zonguldak'ı İnşa Edeceğiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Şimşek: Harcamaları kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz
    04:48 Şimşek: Harcamaları kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz

    Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, harcamaları kontrol etmek ve kesintiye gitmek için çaba göstereceklerini belirtti. Şimşek, enflasyonu düşürmek, mali disiplini sağlamak ve yapısal reformları hayata geçirmek gibi hedeflerinin olduğunu ifade etti. Ayrıca, Türkiye'nin uluslararası yatırımcıların güvenini yeniden kazandığını ve ekonomide ilerleme kaydedildiğini söyledi.

  • ABD, Filistin'in BM'ye tam üyeliği istenilen karar tasarısını veto etti
    00:23 ABD, Filistin'in BM'ye tam üyeliği istenilen karar tasarısını veto etti

    ABD, BM Güvenlik Konseyi'nde Filistin'in BM'ye tam üyeliği talep edilen karar tasarısını veto etti. Oylamada 12 evet, 2 çekimser oy kullanılırken, ABD tasarıyı veto etti.

  • Bolu Belediye Meclisi, Gölcük Tabiat Parkı'ndaki yapıların kiralanması maddesini komisyona iade etti
    23:43 Bolu Belediye Meclisi, Gölcük Tabiat Parkı'ndaki yapıların kiralanması maddesini komisyona iade etti

    Bolu Belediye Meclisi'nde yapılan toplantıda, Gölcük Tabiat Parkı'ndaki yapıların kiralanması konusu görüşüldü. Gölcük Platformu üyeleri, bungalovların kullanımına karşı çıkarak protesto gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Tanju Özcan, maddenin komisyona iade edileceğini açıkladı.

  • Bosna Hersek'te Srebrenitsa Soykırımı İnkar Edildi
    23:38 Bosna Hersek'te Srebrenitsa Soykırımı İnkar Edildi

    Bosna Hersek'in Sırp Cumhuriyeti'nde düzenlenen gösteride binlerce Bosnalı Sırp, Srebrenitsa soykırımının inkar edildiği bir protestoya katıldı. Gösteride RS Başkanı Milorad Dodik ve diğer önemli Sırp yetkililer konuşma yaptı. Dodik, Srebrenitsa'da yaşananların savaş sonucu işlenen bir suç olduğunu ancak soykırım olmadığını savundu. RS hükümeti, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda görüşülecek olan Srebrenitsa Soykırımı Anma Günü karar taslağına tepki olarak bu gösteriyi düzenledi.

  • Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı'nın başkan yardımcıları belli oldu
    22:52 Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı'nın başkan yardımcıları belli oldu

    Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı'nın başkan yardımcıları Belediye Meclis üyeleri Abdullah Burak Livan ve Eda Büyükdemirci olarak atanmıştır.

  • Kastamonu Belediye Başkanı Ulaşım Sorununu Çözmek İçin Toplantı Yaptı
    22:47 Kastamonu Belediye Başkanı Ulaşım Sorununu Çözmek İçin Toplantı Yaptı

    Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı, göreve başlamasının ardından şehir içi ulaşım problemini çözmek için S.S. Kastamonu Özel Halk Otobüsü İşletmesi ile toplantı gerçekleştirdi. Ulaşım master planı, mesafeye göre ücret, sarı otobüs ve otoparklar gibi konuları bilimsel ve akılcı çözümlerle hayata geçireceklerini belirtti.


Advertisement