Alanya Belediyesi Mobil Kısırlaştırma Ünitesi Çalışmalarına Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Alanya Belediyesi Mobil Kısırlaştırma Ünitesi Çalışmalarına Devam Ediyor

Alanya Belediyesi Mobil Kısırlaştırma Ünitesi Çalışmalarına Devam Ediyor

Alanya Belediyesi, sokak hayvanlarına yönelik kısırlaştırma ve sağlık taramasına devam ediyor.

11.07.2016 09:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alanya Belediyesi, sokak hayvanlarına yönelik kısırlaştırma ve sağlık taramasına devam ediyor.

Alanya'nın Avsallar Mahallesi'ndeki yerli ve yabancı hayvanseverlerin yoğun ilgi gösterdiği kısırlaştırma operasyonunda, Alanya Belediyesi veteriner hekimleri tarafından sahipsiz kedi ve köpekler hem kısırlaştırıldı hem de sağlık taramasından geçirildi. Kedi ve köpeklerin müdahale gerektiren yaraları acısız ve hızlı bir şekilde tedavi edildi.

Hayvanseverlerden teşekkür

Alanya Belediyesi'nin 1 yıldır faaliyet gösteren mobil kısırlaştırma ünitesi ile yaptığı hizmetler, yerli ve yabancı hayvanseverlerin büyük ilgisini görüyor. Hayvanseverler, Alanya Belediyesi'nin sadece Avsallar'da değil bütün mahallelerde, şehir merkezinde ve köylerde hayvan dostu yaklaşımını her zaman koruduğunu söyleyerek, "Bu hizmetten çok memnunuz. Belediye hayvanların ayağına gelerek her türlü desteği sağlıyor. Onların sokaklarda güvenli ve sağlıklı bir şekilde yaşamlarının önünü açıyor. Hizmetleri için Alanya Belediyesi ve veteriner hekimlerine teşekkür ediyoruz" diye konuştular.

Yavuz: "amacımız hayvanların yaşam kalitesini yükseltmek"

Kısırlaştırma ve sokak hayvanlarının rehabilitasyonu ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Alanya Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Ali Yavuz; "Mobil kısırlaştırma ünitesi sayesinde vakit kaybı olmaksızın sahipsiz hayvanların kısırlaştırmaları, aşılanmaları, iç parazitlerle mücadeleleri ve işaretlemeleri yerinde yapılıyor. Mobil kısırlaştırma ünitesi bu yıl Okurcalar'dan, Demirtaş'a, Gedevet'ten, Başköy'e kadar birçok bölgemize hizmet götürerek 233 kısırlaştırma işleminin yapılmasını sağladı. Faaliyetlerin tamamını gönüllü hayvan dostları ile birlikte gerçekleştiriyoruz. Bizim amacımız her nerde olursa olsun sokak hayvanlarının yaşam kalitesini yükseltmek ve daha uzun yaşamalarını sağlamak" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Alanya Belediyesi Mobil Kısırlaştırma Ünitesi Çalışmalarına Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement