Alanya'da Camilere Bayram Bakımı - Son Dakika
Güncel

Alanya'da Camilere Bayram Bakımı

Alanya\'da Camilere Bayram Bakımı

Antalya Büyükşehir Belediyesi geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Antalya merkez ve 14 ilçedeki camilerin halılarını Kurban Bayramı’na hazırlıyor.

17.08.2017 14:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediyesi geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Antalya merkez ve 14 ilçedeki camilerin halılarını Kurban Bayramı'na hazırlıyor.

Cami halılarını yıkamak üzere Antalya Büyükşehir Belediyesi, üç ayrı ekip görevlendirdi. Ekipler merkez, doğu ve batı ilçelerinde çalışmalarına başladı. Vatandaşların ya da müftülüklerin yıkanmasını talep ettiği tüm camiler belirlenen program dahilinde temizleniyor. Büyükşehir Belediyesi halı yıkama ekipleri şu ana kadar Alanya merkezde 20 yaylalarda ise 11 caminin halısını yıkadı. Halıların temizliği ve yıkanması çalışması vatandaşların yoğun olarak kullandığı camilerde öncelikli olarak gerçekleştiriliyor.

Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, "Periyodik olarak gerçekleştirdiğimiz bu çalışmayı her dini bayram öncesi düzenli olarak yapıyoruz. Bu yıl yaylalardaki camileri de programa aldık. Bayram öncesi camilerimizin pırıl pırıl olması için ekiplerimiz çalışıyor" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Alanya'da Camilere Bayram Bakımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement