Alanya'da güneşli havayı fırsat bilenler plaja akın etti - Son Dakika
Güncel

Alanya'da güneşli havayı fırsat bilenler plaja akın etti

Alanya'da güneşli havayı fırsat bilenler plaja akın etti Antalya'da soğuk havaların ardından güneşli havayı fırsat bilenler plaja akın etti.

26.03.2022 16:59  Güncelleme: 17:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alanya'da güneşli havayı fırsat bilenler plaja akın etti

ANTALYA - Antalya'da soğuk havaların ardından güneşli havayı fırsat bilenler plaja akın etti.

Alanya ilçesinde bulunan dünyaca ünlü Damlataş Kleopatra plajı yaz günlerini aratmayan yoğunlukla karşılaştı. Günlerdir etkili olan soğuk havanın ardından güneşli havayı fırsat bilenler adeta plaja akın etti. Yerli vatandaşların dışında yabancıların yoğun ilgisi dikkatlerden kaçmadı. Rüzgar nedeniyle yoğun dalga görülen denize girenlerin sayısı az olsa da plajın yoğunluğu dikkat çekti.

"Yaz günlerini aratmayan bir gün"

Kahvelerini alarak güneşin tadını çıkarttıklarını belirten Adem Güven, "kaç gün sonra sıcak havayı görünce buraya gelmek istedik. Herkes ailesi ile gelmiş güneşin tadını çıkartıyor. Yaz günlerini aratmayan bir gün. Ailesi ile vakit geçiren, güneşlenen daha çok. Rüzgar biraz fazla olduğundan dolayı insanlar fazla denize girmek istemiyor" dedi.

Alanya\'da güneşli havayı fırsat bilenler plaja akın etti
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Alanya'da güneşli havayı fırsat bilenler plaja akın etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Üsküdar'da öğrencileri taşıyan servis aracının kaza anı kamerada
    20:38 Üsküdar'da öğrencileri taşıyan servis aracının kaza anı kamerada

    Üsküdar'da öğrencileri taşıyan servis aracı, yokuş aşağı indiği sırada önce istinat duvarına, sonra da park halindeki araçlara çarptı. Kazanın güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı. Servis şoförü ve öğrencilerden bazıları hafif yaralandı.

  • Batman'da Gıdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi'nin temeli törenle atıldı
    20:38 Batman'da Gıdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi'nin temeli törenle atıldı

    Batman'da Gıdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi'nin temeli, Vali Ekrem Canalp ve AK Parti Milletvekili Ferhat Nasıroğlu'nun katıldığı bir törenle atıldı. Kooperatifin bölgeye hitap edeceğini belirten Vali Canalp, tesisin kentin geleceği için önemli bir adım olduğunu vurguladı. Milletvekili Nasıroğlu ise kooperatifin başarı hikayesi olduğunu ve açılışını 2025'te birlikte yapacaklarını söyledi.


Advertisement