Alanya'da Plaj Voleybolu Avrupa Şampiyonası Heyecanı - Son Dakika
Güncel

Alanya'da Plaj Voleybolu Avrupa Şampiyonası Heyecanı

Alanya\'da Plaj Voleybolu Avrupa Şampiyonası Heyecanı

ALANYA'da 3 gün sürecek Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) Bayanlar Plaj Voleybolu Avrupa Şampiyonası'na katılan 15 ülkeden 24 takım, mücadele etmeye başladı.

13.07.2017 15:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ALANYA'da 3 gün sürecek Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) Bayanlar Plaj Voleybolu Avrupa Şampiyonası'na katılan 15 ülkeden 24 takım, mücadele etmeye başladı.

Şampiyona nedeniyle karşılaşmaların düzenleneceği Kleopatra Plajı'nda yapılan basın toplantısına Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkan vekili Alper Sedat Aslandaş, CEV Teknik Süpervizörü Ruta Millere-Celmina ve turnuvanın Alanya etabının ana sponsoru Teleferik Holding Yönetim Kurulu Başkanı İlker Cumbul katıldı.

"ALANYA POTANSİYELE SAHİP"

Toplam 25 bin Euro para ödülünün dağıtılacağını a çıklaşanm Alper Sedat Aslandaş, "Şampiyonada ülkemizi Buğra Eryıldız/ Merve Çelebi ikilisi temsil edecek. Turnuvanın ilk ayağı Avusturya'nın Baden şehrinde gerçekleşti. Alanya'da gerçekleşecek üç ve dördüncü ayakla turnuva sona erecek. Alanya çok önemli bir plaj voleybolu merkezi haline geliyor. Umuyorum ki bu turnuvadan sonra da birçok organizasyonu Alanya'da gerçekleştireceğiz. Alanya, bu potansiyele fazlasıyla sahip. Bu turnuvayla beraber 2017-2018 CEV Gençler Plaj Voleybolu Continental Cup elemeleri de 15-16 Temmuz 2017 tarihlerinde Alanya'da gerçekleşecek. Her iki turnuvanın da en iyi şekilde gerçekleşeceğine inanıyorum" dedi

"HARİKA ÜÇ GÜN"

CEV Teknik Süpervizörü Ruta Millere-Celmina, "Harika bir plajda, mükemmel bir havada yapılacak organizasyonun başarıyla gerçekleşeceğine inanıyorum" diye konuştu. Belediye Başkanı Yüçel'de şöyle dedi:

"Dünyanın dört bir yanından gelen sporcularımızı ve teknik ekipleri dünyanın en güzel şehrinde ağırlamaktan son derece mutluyuz. Ülkemizde ilk kez düzenlenen bu turnuvanın ev sahipliğini yapmak, Alanya'nın tanıtımı için eşsiz bir fırsat. Tüm sporculara başarılar diliyor, halkımzı da tribünleri doldurmaya davet ediyorum."

Şampiyona saat 17.00'de yapılacak olan eleme maçıyla sürecek. Şampiyona Pazar günü yapılacak olan final maçıyla ise sonlanacak.

- Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Alanya'da Plaj Voleybolu Avrupa Şampiyonası Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement