Alanya Yeni Yıla Mustafa Ceceli ile Girdi - Son Dakika
Güncel

Alanya Yeni Yıla Mustafa Ceceli ile Girdi

Alanya Yeni Yıla Mustafa Ceceli ile Girdi

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde düzenlenen yeni yıl partisine Afrodit lakaplı Banu Alkan ve pop müzik sanatçısı Mustafa Ceceli damgasını vurdu.

01.01.2012 02:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde düzenlenen yeni yıl partisine Afrodit lakaplı Banu Alkan ve pop müzik sanatçısı Mustafa Ceceli damgasını vurdu.

Pop müzik sanatçısı Mustafa Ceceli Kargıcak Beldesi'ndeki Gold City Turizm Kompleksi'nde sahneye çıktı. Ceceli'yi Alanya Kaymakamı Hulusi Doğan ve bazı belde belediye başkanları da dinledi. Seslendirdiği hareketli şarkılarla hayranlarını coşturan Ceceli, konserinde duygusal şarkılara da yer verdi. Kadın hayranlarının sahne önünde adeta kuşattığı Ceceli, yaklaşık 2 saat sahne aldı. Özellikle genç kızlar Mustafa Ceceli ile fotoğraf çektirmek için birbirleriyle yarıştı. Saatler 00.00'ı gösterdiğinde havai fişek gösterileri başladı. Dinleyicilerin yeni yılını kutlayan Ceceli, herkes için sağlıklı bir yıl diledi.

First Class Hotel'de düzenlenen yılbaşı programında ise sahne alan sanatçı Banu Alkan, söylediği şarkılarla hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Uzun kırmızı elbisesiyle sahneye çıkmasının ardından etrafı sevenlerince kuşatılan Alkan, uzun süre kamera ve cep telefonlarına poz verdi. Saat 23.30'da sahneye çıkan Alkan, hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı. Masaları tek tek dolaşan Alkan, kendisini dinlemeye gelenlerin yeni yılını kutladı. Gece geç saatlere kadar süren eğlenceye katılanlar, Alkan'ın söylediği şarkılara oynayarak ve dans ederek eşlik etti.

Alanya'daki yabancılarda bar, disko ve restoranlarda düzenlenen eğlence programlarıyla yeni yılı kutladı. İlçede yerleşik yaşayan Ruslar, yeni yılı Rusya saatine göre kutladı. Türkiye saati ile 22.00'da yeni yılı kutlayan Ruslar, gecede doyasıya eğlendi. - Antalya/ Alanya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Alanya Yeni Yıla Mustafa Ceceli ile Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement