Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu'ndan Arda Kardeşler'e tepki! - Son Dakika
Spor

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu'ndan Arda Kardeşler'e tepki!

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Beşiktaş maçının hakemi Arda Kardeşler'i eleştirdi. Çavuşoğlu'nun maç sonu açıklamasında sadece 2 cümle kurması dikkatlerden kaçmadı.

06.10.2019 19:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'in 7. hafta mücadelesinde Beşiktaş, taraftarı önünde lider durumda bulunan Alanyaspor'u konuk etti. İlk yarısı 0-0 sona eren maçta Beşiktaş, rakibini Burak Yılmaz ve Aboulaye Diaby'nin golleriyle 2-0 mağlup etmeyi başardı. Alanyaspor'da Başkan Hasan Çavuşoğlu, maç sonunda karşılaşmanın hakemi Arda Kardeşler'in kararlarına tepki gösterdi.

"TAKIMIMI KUTLUYORUM"

Çavuşoğlu, "Ben hiçbir zaman hakemler ne de başkası hakkında konuşan biri değilim ama yorumcular sahada ne olduğunu konuşmaya başladı. Ben takımımı oynadığı futboldan dolayı kutluyorum başka da söyleyecek bir şey yok" dedi.

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu\'ndan Arda Kardeşler\'e tepki!

Son Dakika Spor Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu'ndan Arda Kardeşler'e tepki! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Adanasporlu Babakemal : Veremezler başkan veremezleerrr....Alanya bugün kazansa beşıktaş biter buna izin vermezler. Çok iddalı söylüyorum üç istanbul takımından biri ligden düşse tff ligden düşmeyi kaldırır....onlar bu ligin lokomatifi yaa! Bu lig Alanyasız Malatyasız Kayserisiz de olur yaa!! 2 0 Yanıtla
  • adalet: fenerbahçe maçında yapılanlardan sonra niye konuşmadın ozaman sana hak verelim 0 1 Yanıtla 1958: Geri fener maçında ne oldu ki konuşsun.?? 0 1 Aşşağı köyden MEMO: 1958 Gün gelir adalet size de lazım olur. ozaman ne oldu ki dersin olur mu ? 0 0
  • Gercek: Sonucun böyle olacağı belli zaten 0 1 Yanıtla
  • Y Y: SELAM SANA BÜYÜK FENERLİ HASAN ÇAVUŞOĞLU ABİMİZ 0 0 Yanıtla

Advertisement