Alanyaspor ile Berabere Kalan Beşiktaş, Son 7 Deplasman Maçında Sadece 1 Galibiyet Aldı - Son Dakika
Spor

Alanyaspor ile Berabere Kalan Beşiktaş, Son 7 Deplasman Maçında Sadece 1 Galibiyet Aldı

Alanyaspor ile berabere kalarak, zirve yarışında yara alan Beşiktaş'ın deplasman kabusu sürüyor. Siyah-beyazlılar, son 7 dış saha maçında sadece 1 kez 3 puan sevinci yaşadı.

08.12.2018 00:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş, Aytemiz Alanyaspor deplasmanında ortaya koyduğu performans ile taraftarlarını hayal kırıklığı yaşattı. Deplasman fobisi yaşayan siyah beyazlılar, bu sezon Süper Ligde çıktığı 8 dış saha maçında sadece 2 galibiyet aldı.

DEPLASMANLARDA 14 PUAN BIRAKTI

İlk deplasman maçında Erzurumspor'u 3-1 mağlup eden Beşiktaş, sonraki 7 maçta yalnızca Ankaragücü'nü yenebildi. 8 maçı 2 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet ile tamamlayan siyah beyazlılar, deplasmanlarda 14 puanı sahada bıraktı.

BEŞİKTAŞ'IN GOL SORUNU SÜRÜYOR

Öte yandan gol sorunu ile taraftarlarını endişelendiren Beşiktaş, bir maçı daha gol atamadan tamamladı. Opta verilerine göre Süper Lig'deki son 7 maçının 3'ünde gol atamayan Beşiktaş, önceki 30 lig maçında aynı sayıda maçı gol atamadan tamamlamıştı. Siyah beyazlılar bu sezon Göztepe, Başakşehir ve Alanyaspor'a gol atmayı başaramadı.

(Futbol Arena)

Alanyaspor ile Berabere Kalan Beşiktaş, Son 7 Deplasman Maçında Sadece 1 Galibiyet Aldı

Son Dakika Spor Alanyaspor ile Berabere Kalan Beşiktaş, Son 7 Deplasman Maçında Sadece 1 Galibiyet Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Ss: Şerefli kulüp efendi 8eşiktaş iki haftadır hakemler tarafından kullanan kendi hakkı yendiğinde hocasından başkanına taraftarina kadar ağlayan milli takım söz konusu deyip GS ye milli davranıp kendi hocası olunca savaş açan 3 uncu yıldızı haybeden verilen JiMnastik spor kulübü karga spor 0 0 Yanıtla
  • ASİ: FİKRET ORMAN İSTAFAAAAA 0 0 Yanıtla

Advertisement