Alaplı'da MHP Kadın Kolları Teşkilatı Kuruldu - Son Dakika
Yerel

Alaplı'da MHP Kadın Kolları Teşkilatı Kuruldu

Alaplı\'da MHP Kadın Kolları Teşkilatı Kuruldu

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde MHP Kadın Kolları Teşkilatı kuruldu.

23.02.2015 12:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde MHP Kadın Kolları Teşkilatı kuruldu. Başkanlığa ise Şerife Oktay getirilirken, yeni yönetim kuruluda ilk toplantısını yaparak görev dağılımı yaptı.

MHP Alaplı ilçe Başkanı Serhat Sözer, MHP Alaplı ilçe Kadın Kolları Teşkilatını kurarak görev gelir gelmez verdikleri sözlerden birini daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Başkanlığa getirilen Şerife Oktay'a başarılar dileyen Sözer, " Göreve gelir gelmez verdiğimiz sözlerden birini daha yerine getirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi Alaplı İlçe Kadın Kolları Başkanlığına Şerife Oktay seçilmiştir. Alaplı'mız da ilk kez kurmamıza rağmen bayanların göstermiş olduğu yoğun ilgiye ve bu coşkulu kalabalığa çok teşekkür ederim. Kadın kollarımızın özellikle böyle hassas bir dönemde kurulması bizim için daha da önemlidir. Gerek Türk tarihinde gerekse dinimizde kadının önemli bir yeri olmuştur. Bu hassasiyetle kendilerine önemli bir eksiğimizi giderip bu kutlu yolda bizimle beraber yol almayı kabul ettikleri için kendilerine bir kere daha teşekkür ediyorum. Cenabı Allah yar ve yardımcıları olsun. İlçe kongremizde de belirttiğim gibi safsaklamaya ağırdan almaya tahammülümüz kalmamıştır. Gerek köy ziyaretlerimiz gerek merkezde yaptığımız çalışmalara kadın kollarımızın da yapacağı güçlü çalışmalar da eklenince partimiz Yüce Allah'ın da izniyle Zonguldak tan en az 2 milletvekili çıkaracağına olan inancımız daha da artmıştır" dedi.

MHP Alaplı İlçe Kadın Kolları Başkanı Şerife Oktay da, kendisini bu göreve layık görenlere teşekkür ederek,"Beni ve yönetimimi bu göreve layık gören ilçe başkanımıza il başkanımıza il kadın kolları başkanımıza çok teşekkür ederim. Bize verilmiş olan bu onurlu görevi en iyi şekilde ve layığı ile yapmaya çalışacağız. Ben ve listemizdeki kadın kolları üyelerimiz ile genel seçim öncesi çalışmalarımıza hız vereceğiz. İlçe başkanımın söylediği gibi Zonguldak ta en az 2 milletvekili çıkartmak için çalışacağız. Rahmetli Cennet mekan Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in emaneti olan Milliyetçi Hareket Partisi'nde görev almakla, halkımızın esenliği ve mutluluğu için elimden gelen gayreti göstereceğimin bilinmesini isterim. Bu vesileyle, bütün kadınlarımızın MHP çatısı altında birleşmeleri için davetimizi belirterek, halkımıza sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Allah mahcup etmesin" diye konuştu.

Öte yandan MHP Alaplı ilçe Kadın Kolları Teşkilatı yeni yönetimi şu isimlerden oluştu: Başkan,Şerife Oktay, Başkan Yardımcısı,Yasemin Uğuz, Sekreter,Nihal Şen Muhasip,Yağmur Akçil, Yönetim Kurulu Üyeleri Esmeray Sönmez, Gönül Akdeniz Ayfer Oktay, Nursel Denizhan, Hülya Aldemir, Özlem Yılmaz, Hasibe Alagöz Gülten Arslan. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Alaplı'da MHP Kadın Kolları Teşkilatı Kuruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement