Alaplı'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Alaplı'dan Kısa Kısa

Alaplı Belediye Meclisinin Eylül ayı olağan Meclis toplantısı gerçekleştirildi.

06.09.2017 17:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alaplı Belediye Meclisinin Eylül ayı olağan Meclis toplantısı gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Nuri Tekin, meclis toplantısında yaptığı konuşmada, ilçe merkezindeki mahallelerde ara yollarda çalışmaların sürdüğünü söyledi.

Alaplı Yağlı Pehlivan Güreşlerinin 23 Eylül'de yapılacağını ifade eden Tekin, "Endüstri Meslek Lisesi yanındaki yolda çalışmalarımız devam ediyor. Ayrıca Özer Yazıcı Camisi çevresinde çevre düzenleme çalışması başladı. O bölge de kamelyalar koyarak vatandaşımız dinlenebilecekler. Her mahallemizde çalışmalarımız sürüyor. Tüm başpehlivanları Alaplı güreşlerine davet edeceğiz. Halkımıza çok güzel güreşler izlettirmek istiyoruz." diye konuştu.

Toplantıda, Alaplı Belediyesi Özel Halk Otobüslerinde kullanılacak olan elektronik kart uygulaması ve ücret tariflerini görüşülmesi bütçe komisyonuna sevk edildi.

Atatürk Okulu yol çalışması

Alaplı Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Şahin tepesinde yapılan Atatürk Ortaokulu yolunun genişleterek araç ve yaya ulaşımına hazır hale getirildiği belirtildi.

Yolun ulaşım açısından kötü olduğu anlatılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Yeni açılan bu okulumuzun ulaşım yolları çok kötüydü. İki istikametten sağlanan ulaşım yollarında yaptığımız çalışmanın ilk etabını tamamladıktan sonra ikinci etabına başladık. Bu yolun bakım ve onarımını da kısa sürede tamamlayıp hizmete sunulacak."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Alaplı'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement