Alaşehir Belediye Başkanı'ndan Yardımcısına 'Geçmiş Olsun' Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Alaşehir Belediye Başkanı'ndan Yardımcısına 'Geçmiş Olsun' Ziyareti

Alaşehir Belediye Başkanı\'ndan Yardımcısına \'Geçmiş Olsun\' Ziyareti

MANİSA'da, Alaşehir Belediye Başkanı CHP'li Ahmet Öküzcüoğlu, temizlik görevlisi olarak çalıştıkları belediyedeki işlerinden bir süre önce çıkarılan 2 kişinin saldırısıyla yaralanan Belediye Başkan Yardımcısı Halil Koç ve ailesini hastanede ziyaret edip, 'geçmiş olsun' dileğinde bulundu.

22.05.2019 13:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MANİSA'da, Alaşehir Belediye Başkanı CHP'li Ahmet Öküzcüoğlu, temizlik görevlisi olarak çalıştıkları belediyedeki işlerinden bir süre önce çıkarılan 2 kişinin saldırısıyla yaralanan Belediye Başkan Yardımcısı Halil Koç ve ailesini hastanede ziyaret edip, 'geçmiş olsun' dileğinde bulundu.

Alaşehir Belediye Başkan Yardımcısı Halil Koç, dün saat 19.00 sıralarında, evine gitmek üzere belediye binasından ayrıldı. Yenice Mahallesi, 19 Mayıs Caddesi, Yıldız Camii yakınlarına geldiğinde, iddiaya göre, Koç'un önü, bir süre önce belediyedeki işlerinden çıkarılan M.C. ve M.Y. tarafından kesildi. Koç'u darbeden ikili kaçarken, çevredekilerin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan Koç, sağlık görevlilerince ambulansla Alaşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Sağ kolunda kırık, başı ve yüzü olmak üzere vücudunun çeşitli yerlerinde ezikler olduğu belirlenen Halil Koç, tedaviye alındı. Çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye alan polis, Koç'u darbeden 2 kişinin yakalanması için çalışma başlattı.

Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, saldırının ardından Başkan Yardımcısı Koç'u hastanede ziyaret edip, 'geçmiş olsun' dileğinde bulundu ve saldırıyı kınadığını söyledi. Kırılan kolu nedeniyle ameliyata alınan Başkan Yardımcısı Koç'un ailesini de hastanede ziyaret edip, eşi Hatice Koç, kayınpederi Hüseyin Saban ve kayınvalidesi Ayşe Saban'a 'geçmiş olsun' dileğinde bulunan Başkan Öküzcüoğlu, şöyle konuştu:

"Halkın oylarıyla yerel seçimler sonrası temsil yetkisi kazandığımız 31 Mart'tan beri gecemizi gündüzümüze katarak Alaşehir'i daha iyi bir yer haline getirmek için çalışıyoruz. Bu süreç içinde belediyemizin almış olduğu tasarruf tedbirleri kapsamında işten çıkarılan 2 kişinin gerçekleştirdiği bu olay bizleri derinden üzmüştür. Bu 2 kişinin şehir eşkıyalığı yaparak arkadaşımızı darbetmesi hiçbir şekilde kabul edilemez. Bu olayın en üzücü taraflarından biri de bunu yapan kişilerin hiçbir pişmanlık duymaması ve olay sonrası 'Bu iş burada bitmedi' diyecek kadar hırslarına yenik düşmesidir. Bu gibi şiddet olaylarının toplumsal birliğimize ve beraberliğimize zarar vermemesi için tüm Alaşehirlileri sükunete davet ediyor, şiddetin her türlüsüne karşı olduğumuzu tekrar belirtmek istiyoruz. Bu olayın faillerinin en kısa sürede yakalanacağına ve gerekli cezayı alacaklarına olan inanıyoruz."

- Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Alaşehir Belediye Başkanı'ndan Yardımcısına 'Geçmiş Olsun' Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Aydın'da Balık Ağı Örme Kurslarına Yoğun İlgi
    10:04 Aydın'da Balık Ağı Örme Kurslarına Yoğun İlgi

    Aydın'ın Söke ilçesinde hayata geçirilen balık ağı örme kursları Doğanbey ve Serçin'den sonra Güllübahçe'de de 4 yıldır aralıksız devam ediyor. Kadınların meslek edinmelerini sağlamak amacıyla gerçekleştirilen kurslar ise yoğun talep görüyor. Aydın İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nün işbirliğiyle düzenlenen kurslarda birçok kadın meslek sahibi oldu.

  • Edirne Valisi Millet Bahçesi'nde incelemede bulundu
    10:03 Edirne Valisi Millet Bahçesi'nde incelemede bulundu

    Edirne Valisi Yunus Sezer, Meriç Nehri kenarı ile İzzet Arseven Kent Ormanı'nda yapılan Millet Bahçesi'ni ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Sezer, piknik alanları, spor sahaları, çocuk oyun alanları, bisiklet ve gezi yolu, kütüphane ve vatandaşların kullanacağı iskele gibi sosyal donatıların bulunduğu alanda çalışmaların hızla devam ettiğini belirtti. Sezer, Millet Bahçesi'nin vatandaşlara huzurlu bir ortamda daha kaliteli hizmet sunacağını ifade ederek Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve TOKİ'ye teşekkür etti.

  • Nilüfer Belediyespor Kulübü Kosova'da Karate Şampiyonasında Başarılı
    10:02 Nilüfer Belediyespor Kulübü Kosova'da Karate Şampiyonasında Başarılı

    Nilüfer Belediyespor Kulübü sporcuları, Kosova'da düzenlenen karate müsabakalarında elde ettiği başarılı mücadelelerin ardından 2 altın, 1 bronz madalya kazandı.

  • Giresun'da Kuyumcu Soygunu: 3 Şüpheli Gözaltına Alındı, Çalınan Altınlar Ele Geçirildi
    09:59 Giresun'da Kuyumcu Soygunu: 3 Şüpheli Gözaltına Alındı, Çalınan Altınlar Ele Geçirildi

    Giresun'un Bulancak ilçesinde dün öğle saatlerinde meydana gelen silahlı kuyumcu soygunuyla ilgili 3 şüpheli gözaltına alınırken, çalınan altınlar da ele geçirildi. Giresun Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma ekipleri kısa sürede yaptıkları çalışmayla 3 şüpheliyi yakalayarak, olayda kullanılan tüfekle çalınan 4.5 kilogram altını ele geçirdi. Giresun İl Emniyet Müdürlüğü açıklamasında, olayın adliye, emniyet ve jandarma teşkilatlarının kararlı ve titiz saha çalışmaları sonucunda kısa sürede çözüme kavuşturulduğu belirtildi. Giresun'un huzuru için güçlü bir şekilde çalışmaya devam edileceği vurgulandı.

  • İran: İsrail'in saldırısı hiçbir hasara yol açmadı
    09:59 İran: İsrail'in saldırısı hiçbir hasara yol açmadı

    İran'ın İsfahan eyaletinde meydana gelen patlama sesi, hava savunma sisteminin tanımlanamayan bir cisme ateş açması sonucu gerçekleşti. İran ordusu komutanlarından Siyaveş Mihendust, saldırının hiçbir hasara yol açmadığını belirtti. İran Uzay Kurumu Sözcüsü Hüseyin Dalirian ise saldırıda kullanılan İHA'ların kısa menzilli olduğunu ve İran içerisinden havalanmış olabileceğini aktardı.

  • Erzincan'ın Otlukbeli ilçesinde define avcısı yakalandı
    09:55 Erzincan'ın Otlukbeli ilçesinde define avcısı yakalandı

    Erzincan'ın Otlukbeli ilçesinde yapılan ortak çalışmalar sonucunda define avcısı F.A. yakalandı. Şahsın araç ve ikametinde yapılan aramada birçok define arama detektörü, av tüfeği ve tarihi eser niteliğinde metal objeler ele geçirildi. Şüpheli şahsın işlemleri adli makamlarca devam etmektedir.

  • Adıyaman Belediye Başkanı, konteyner kentteki su sorununu çözmek için vatandaşlarla birlikte bekledi
    09:54 Adıyaman Belediye Başkanı, konteyner kentteki su sorununu çözmek için vatandaşlarla birlikte bekledi

    Adıyaman'da yaşanan su kesintileri nedeniyle eylem yapan vatandaşlara destek vermek amacıyla Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, konteyner kentte sular gelene kadar muslukların başında bekledi.


Advertisement