Alaşehir'de 4 Yılda 333 Bin Metrekare Kilit Parke Çalışması - Son Dakika
Güncel

Alaşehir'de 4 Yılda 333 Bin Metrekare Kilit Parke Çalışması

Alaşehir\'de 4 Yılda 333 Bin Metrekare Kilit Parke Çalışması

Kentin ihtiyaçları doğrultusunda yatırımlarını bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, geride kalan 4 yıllık hizmet döneminde Alaşehir’de yaklaşık olarak 333 bin 613 metrekare kilit parke çalışması gerçekleştirdi.

13.08.2018 14:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kentin ihtiyaçları doğrultusunda yatırımlarını bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, geride kalan 4 yıllık hizmet döneminde Alaşehir'de yaklaşık olarak 333 bin 613 metrekare kilit parke çalışması gerçekleştirdi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, geride kalan 4 yıllık görev sürecinde il genelinde 4 milyon 485 bin 503 metrekare kilit parke taşı döşerken, 569 bin 75 metre de bordür çalışması yaparak önemli bir hizmet gerçekleştirdi. Büyükşehir belediyesi çalışmalar kapsamında Alaşehir ilçesinde de 333 bin 613 metrekare kilit parke, 34 bin 190 metrede bordür çalışması yaptı. Soğanlı'dan Tepeköy'e, Hacıaliler Mahallesi'nden Belenyaka'ya kadar ilçede birçok noktada kilit parke çalışması gerçekleştiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşları kışın çamurdan yazın da tozdan kurtardı.

Bütün yatırımların daha modern bir Manisa'da insanların daha mutlu ve rahat yaşaması için olduğunu anımsatan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Bu anlamda her alanda bir hizmet atağı içindeyiz. Belli bir plan ve program dahilindede kilit parke taşı, kaldırım, asfalt serim çalışmaları gerçekleştirerek vatandaşlarımızı modern ve konforlu yollarla buluşturuyoruz. Bu doğrultuda Alaşehir ilçemizde de geride kalan 4 yıllık hizmet döneminde önemli bir kilit parke çalışması gerçekleştirdik. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun"dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Alaşehir'de 4 Yılda 333 Bin Metrekare Kilit Parke Çalışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü
    20:53 DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü

    CAPE Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) heyeti, Güney Afrikalı siyaset ve iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi. Türk iş insanları, Johannesburg, Pretorya ve Cape Town kentlerinde üst düzey hükümet yetkilileri ve Güney Afrika'nın önde gelen iş insanlarıyla görüşmeler yaptı. Güney Afrika Ticaret ve Sanayi Bakanı Ebrahim Patel'in de katıldığı etkinlikte, Türkiye ile Güney Afrika arasındaki ticaret bağları ve işbirliği potansiyeli vurgulandı. DEİK heyeti, ziyaret kapsamında yeni iş ilişkileri kurmayı ve ticaret ile yatırım fırsatlarını artırmayı hedeflediklerini belirtti.


Advertisement