Alaşehir'de Adliye Personeli ve Avukatlar Kan Bağışında Bulundu - Son Dakika
Yerel

Alaşehir'de Adliye Personeli ve Avukatlar Kan Bağışında Bulundu

Alaşehir\'de Adliye Personeli ve Avukatlar Kan Bağışında Bulundu

Alaşehir’de adliye personeli ve avukatlar kan verdi.

07.02.2014 11:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alaşehir'de adliye personeli ve avukatlar kan verdi.

Alaşehir Adliyesi'nde görevli hakim, savcı, personel ve avukatlar adliye binasında Kızılay tarafından kurulan stantta kan vererek vatandaşlara örnek oldular. Kızılay bir günde 25 ünite kan topladı.

Kızılay Kan Alma Ekibi Dr. Necmettin Dönmez Türkiye'nin kan ihtiyacın karşılayabilmek için cadde ve sokaklarda kurulan stantların yanı sıra kurumlarla da ortak çalışarak, kanbağışı topladıklarını belirterek;"Son yıllarda halkımız kan verme konusunda oldukça bilinçlendi.Ancak özellikle gençler bu konuda daha duyarlı.Gençler her fırsatta kan vermek için yarışıyorlar.Kan vermenin yararlarını toplum çok iyi algılayabiliyor.Kan vermek vücudumuzdaki kan hücrelerinin yenilenmesinin yanı sıra vücudumuzun zinde kalmasını sağlıyor.Kan veren kişinin Hepatit B,C,Sifiliz ve AİDS testleri yapılıyor. 18-65 yaşa arası kadın veya erkek her vatandaşımız kan vererek bir hayat kurtarabilir"dedi.

Dr.Necmettin Dönmez". Adliye binasında kurduğumuz stantta adliye personeli ve avukatlar kan vererek çalışmalarımıza destek oldular.Ayrıca topluma örnek oldukları için hepsine teşekkür ediyoruz.Bu gün 25 ünite kan topladık.Kan toplama çalışmalarımız aralıksız sürecek"diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Alaşehir'de Adliye Personeli ve Avukatlar Kan Bağışında Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement