Alaşehir'in Yollarında Güven Dönemi - Son Dakika
Güncel

Alaşehir'in Yollarında Güven Dönemi

Alaşehir\'in Yollarında Güven Dönemi

Şehrin dört bir yanında gerçekleştirdiği yol bakım çalışmaları ile vatandaşları konforlu yollarla buluşturan Manisa Büyükşehir Belediyesi geride kalan 4 yıllık görev sürecinde Alaşehir'de tam 185 kilometre asfalt çalışması gerçekleştirdi.

18.06.2018 09:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zaman içerisinde yıpranan ve bozuk durumda olan yolları yenileyen Manisa Büyükşehir Belediyesi ulaşımda güveni ve kaliteyi de arttırdı.

Kentin ihtiyaçları doğrultusunda yatırımlarını bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, zaman içerisinde yıpranan ve vatandaşlar için adeta çileye dönen yollarda gerçekleştirdiği asfalt çalışmalarıyla da önemli bir sorunu çözüyor. Bu kapsamda geride kalan 4 yıllık görev sürecin sorumluluk alanında bulunan yollarda 3 bin 383 kilometrelik yolu asfaltla buluşturan Manisa Büyükşehir Belediyesi önemli bir rekora imza attı.Gerçekleştirilen asfalt uygulamaları kapsamında Alaşehir'de de tam 185 kilometre asfalt çalışması gerçekleştirildi.

'HIZ KESMEDEN ÇALIŞIYORUZ'

Manisalının yolu açık olsun diye yol bakım çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün,"Geride kalan 4 yıllık görev süremizde ekiplerimiz yaz, kış demeden yol bakım çalışmaları gerçekleştirdi. Çamurdan geçilmeyen yollarda ekiplerimiz asfalt çalışması gerçekleştirerek vatandaşlarımızı konforlu yollarla buluşturdu. Bu anlamda hız kesmeden, hizmette ayrım yapmadan çalışmalarımıza devam ediyoruz. Alaşehir ilçemizde de ekiplerimiz 185 kilometre asfalt çalışması gerçekleştirdi. 2018 yılı içerisinde de Alaşehir Belediyemizle iş birliği içerisinde yaklaşık 50 kilometrelik asfalt çalışması yapmayı planlıyoruz. İnşallah bu çalışmamız da kısa süre içerisinde tamamlanacak "dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Alaşehir'in Yollarında Güven Dönemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement